'YA HUZUR YA TERÖR!'

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili ve 26

TAKİP ET
Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Yavuz Temizer, seçime sayılı günler kala Elazığ'da görev yapan yazılı ve görsel medya temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. 

 Bir otelde gerçekleştirilen kahvaltıya Temizer'in yanı sıra MHP İl Başkanı Abdulvahap Erdem, milletvekili adayları, merkez ilçe başkanı ve teşkilat yöneticileri katıldı. 

 

'SANDIKTAN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ'

 Toplantının açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Abdulvahap Erdem yaptı. Seçim çalışmaları kapsamında gittikleri yerlerde MHP'ye büyük bir teveccüh olduğunu vurgulayan Erdem, 1 Kasım'da MHP'nin sandıktan daha da güçlenerek çıkacağını ifade etti. 

 

'AKP CHP İLE ORTAK ÇALIŞIYOR'

 Daha sonra konuşan ve 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Yavuz Temizer, 7 Haziran sonrası yaşanan süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Elazığ'da HDP'nin milletvekili çıkarabilmesi için Ak Parti ve CHP'nin ortak hareket ettiğini savunan Temizer, '1 Kasım seçimleri Elazığ için Ya Huzur Ya Terör' seçimi olacaktır' dedi. 

Elazığ halkının dik duruşunun bu oyunu bozacağına inandığının altını çizen Temizer, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Elazığ'da 7 Haziran seçimleri öncesinde birtakım kaygılarımızı dile getirdik. Elazığ artık kalan son nokta ve Elazığ üzerinde bir takım oyunlar oynanıyor, bir takım tezghlar kuruluyor diye. Birileri bizi komplo teorisi kurmakla suçladı. Birileri evham yapmakla suçladı ama 7 Haziran'da sandıklar açıldıktan sonra ne komplo teorisi kurduğumuz ne de evham yapmadığımız ortaya çıktı. HDP 50 bin 244 oy aldı bu şehirde. HDP'ye oy veren insanlarla hiçbir problemimiz yok, onlar bizim vatandaşımız. Asla saygısızlık yapmayız.''dedi.

Bakmadan Geçme