YILDIZLAR GELECEKTEN UMUTLU!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un yıldız futbolcuları, teknik direktör Bayram Bektaş'ın takım üzerinde oluşturduğu pozitif hava

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un yıldız futbolcuları, teknik direktör Bayram Bektaş'ın takım üzerinde oluşturduğu pozitif havayı Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirdiler. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Wellington Tom, Lamjed Chehoudi ve Gilles Binya, Teknik Direktör Bektaş'ın değerli bir hoca olduğunu belirterek, Mersin İdman Yurdu maçında alacakları galibiyeti hocalarına armağan etmek istediklerini söylediler. Tecrübeli oyuncuların açıklamaları şöyle;
LAMJED: “YENİDEN ÇALIŞACAK OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ”
Mersin İdman Yurdu maçı hakkındaki: “Zorlu bir maç, kendi evimizde kazanmamız gereken bir maç. 3 puanı alıp, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” sözleriyle konuşmasına başlayan Elazığspor'un Tunuslu yıldızı Lamjed Chehoudi, Teknik Direktör Bektaş hakkında ise; “Bayram hocamızla yeniden çalışacak olmaktan dolayı mutluyuz. Hocamızı yakından tanıyoruz, çünkü bu takımı kuran kendisi. Takımı biliyor, biz de onu biliyoruz. İnşdigerah ayağı uğurlu gelir. Mersin maçını kazanarak hocamıza armağan etmek istiyoruz” yorumunu yaptı.

TOM: HOCAMIZ BİZİ, BİZDE HOCAMIZI TANIYORUZ”
“Hocamızın gelişinden dolayı çok mutluyuz. Hocamız bizi, bizde hocamızı tanıyoruz. Karakteri iyi ve çok değerli bir hoca. Hocamızın gelişiyle birlikte maçlarımızı kazanarak takımımızı en iyi yerlere getireceğiz inşdigerah.”

BİNYA: “ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ”
“Herşey yolunda çok şükür. Hocamızın gelişi bizleri sevindirdi. Mersin maçını kazanarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz.”

Bakmadan Geçme