VALİ ZORLUOĞLU VE BELEDİYE BAŞKANI YANILMAZ MİNİK ŞAMPİYONLARI KUTLADI

Geçtiğimiz Çarşamba günü U-14  futbol liginin finalinde 2-0 geriye düştükleri maçta İl Özel İdarespor U-14 takımını 3-2 yenerek şampiyon olan Elaz

TAKİP ET
Geçtiğimiz Çarşamba günü U-14  futbol liginin finalinde 2-0 geriye düştükleri maçta İl Özel İdarespor U-14 takımını 3-2 yenerek şampiyon olan Elaziz Belediyespor futbol takımı oyuncularını Elazığ valisi Murat ZORLUOĞLU ve Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ Elazığ Belediyesi toplantı salonunda  kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Elazığ il şampiyonluğundan sonra ulusal düzeyde de çok başarılı bir netice ile dönmelerini  temenni ettiğini buna da yürekten inandığını

Söyleyen Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU ' Atılan adımlar aşama aşama nihayetinde büyük başarıları getiriyor. Sizler de inşdigerah önümüzdeki yıllarda kendinizi teknik ve  karakter olarak geliştirerek daha iyi yerlerde çok da iyi takımlarda top oynayacağınızdan  eminim. İçinizden bazıları Süper Lig'te bizim de keyifle izlediğimiz takımlarda top koşturacaksınız. Ben Elazığ belediyemize belediyemizin futbol takımı olan Elaziz Belediyespor'a teşekkür ediyorum.  Çünkü;  spor sizin iyi bir şekil yetişmez için çok önemli bir araç. Aynı zamanda gençlerimizin çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutulması  için de çok önemli bir araç. Bu bakımdan Elazığ Belediyesi çok önemli bir iş görmüştür'dedi.

Bütün takım oyuncularını tebrik eden Elazığ Belediye başkanı Mücahit YANILMAZ 'Hepinizin gözlerinizden öpüyorum. Alt yapıdan gelerek adım adım inşdigerah yukarıya doğru çıkacaksınız. 2014 yılında 12 yaş ve altı mahdigereler arası futbol turnuvası düzenlerken esasında bütün planlamamız bugünlere aitti. Biz  o zaman  beş bine yakın gencimizi bir eğitimden geçirmiştik.

2015 te 8 bine yakın gencimize eğitimden geçirdik .Bu yazı içinde 10000 gencimizi eğitimden geçirecek bir planlama yapıyoruz. Ve bu eğitimler sonunda  onlardan U12 -  U14 gibi benzeri takımlar oluşuyor' dedi.

Minik futbolculara henüz yolun başında olduklarını söyleyen YANILMAZ 'Tabii sizler için bu şampiyonluk bu işin başlangıcı, ileriki yıllarda daha ilerilere gideceksiniz ve inşdigerah Süper Lig'de oynayan takımların futbolcuları sizler arasında çıkacak. Sayın Valimize de çok teşekkür ediyorum.Biz  birlikte Elazığsporlu teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldik. Oradan da buraya gelince sizleri birlikte kutlayalım dedik. Ben kendisine Tekrardan teşekkür ediyorum' dedi.

 

Şampiyon olan çocukların Elaziz Belediyespor'un geleceği olduğunu söyleyen  Elaziz Belediyespor başkanı Ahmet TOPRAK ise  ' Nasip olur  bu yıl 3. Lige çıkarsak bu çocuklarımız bizim bir iki yıl sonra profesyonel takımızı oluşturacaklar. Ben başarılarından dolayı hepsini kutluyorum' dedi.

Toplantı sonunda  Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU ve Elazığ Belediye başkanı Mücahit YANILMAZ oyuncularla birilkte hatıra fotoğrafı çektirirken  Elazığ Belediye başkanı Mücahit YANILMAZ minik futbolculara başarılarından dolayı tablet hediye etti. 

Bakmadan Geçme