ÜNİVERSİTE EVİ YAKLAŞIK 8 BİN KİŞİYE HİZMET VERİYOR

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Üniversite Evi hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Cihan Çakıcı, 'Verilen

TAKİP ET
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Üniversite Evi hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Cihan Çakıcı, 'Verilen yemek sayısında geçen yıllara oranla yüzde 78 artış' olduğunu ifade etti.

Çakıcı, yaptığı açıklamada: 'Üniversite Evimiz eğitim ve öğretimin aktif olduğu zaman zarfı içerisinde yaklaşık 7 bin ile 8 bin öğrencilerimize, 700 kişi akademik kadromuza ve idari personellerimize yemek hizmeti vermekte. Geçtiğimiz yıllara oranla verilen yemek sayılarımızda yüzde 78 artış var. Elimizden geldiği kadar hijyen ve kaliteyi ön planda tutuyoruz. En çok önem verdiğimiz hususlardan biri de yemeklerin taze, sıcak, hijyen ve damak tadına uygun olması. Üniversite Evimizde her gün 4 çeşit yemek çıkmakta. Yemek saatleri öğle 11:00 ile 13:00 akşam ise 15:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleşiyor. Fakülte Dekanlıklarının uygun gördüğü öğrencilere ücretsiz yemek kartı veriyoruz. Toplamda bin 400 öğrencimiz de bu durumdan faydalanmakta. Üniversite Evinde çalışan arkadaşlarımız anlık, yoğunluk ve kalabalık olması konusunda ellerinden geleni yapmaktadır. Tabi ki az da olsa yemek saatleri arasında yoğunluğumuz oluşuyor, ama bu durum öğrencilerimizi olumsuz yönde etkilemiyor. Bizler Üniversite Evine göstermiş olduğumuz hassasiyeti Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ait tüm birimlerimiz içinde yapıyoruz' dedi. 

Bakmadan Geçme