ÜLKÜ OCAKLARI KARAKOÇANLI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan 'Bir çocuk da sen sevindir ' kampanyası kapsamında Karakoçan İlçesine bağlı Yüze

TAKİP ET
Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan 'Bir çocuk da sen sevindir ' kampanyası kapsamında Karakoçan İlçesine bağlı Yüzev Köyünde  çocuklara oyuncak ve ayakkabı dağıtıldı.

 Hayır sever  vatandaşlar tarafından vakfa ulaştırılan oyuncak ve ayakkabılar, Ülkü Ocakları tarafından çocuklara teslim edildi.

Konu ile ilgili  açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür  Vakıf Başkanı Fatih Murat Taşkın:' 'Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak  ' Bir  çocukta sen sevindir' kampanyası kapsamında Karakoçan ilçemizin Yüzev köyünde  34 çocuğa oyuncak ve ayakkabı yardımı yapıldı. Tüm yardım severlerimize teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun' dedi.

 Deprem sonrası maddi imknsızlıkların daha da arttığını belirten Köy Muhtarı Doğan Eser yaptığı açıklama da: ' Deprem sonrası maddi imknsızlık daha da arttı ve yapılan yardımların köydeki çocukları çok sevindirdi. Elazığ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Fatih Murat Taşkın'a ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Bakmadan Geçme