Ulaş,'Yerel Esnafta Fiyatlar Daha Uygun'

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş'tan yerel esnafa destek çağrısı geldi. Başkan Ulaş, vatandaşların alışverişlerini yerel esnaftan yapmalarını ve yaşanan bu ekonomik zorluğun üstesinden gelmek için esnaf ve vatandaşın ele ele vermesi gerektiğini ifade etti.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş'tan önemli bir çağrı geldi.

Ulaş, Elazığlı vatandaşların bayram alışverişlerini yerel esnaftan yaparak harcadıkları paranın Elazığ'da kalmasını sağlamalarını istedi.

YEREL ESNAF EKONOMİNİN LOKOMOTİFİDİR

Kurban Bayramı bereketinin Elazığ'daki ticarete yansıması gerektiğini ifade eden Başkan Ulaş, “Ülkemiz şu an ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. Bunun üstesinden gelebilmek için Elazığ'da yaşayan her vatandaşın duyarlı olması gerekiyor. Hep söylüyoruz yerel esnaf bir şehrin ve ülkenin lokomotifidir. Bu lokomotifin düzgün bir şekilde ilerleyebilmesi için bizler toplum olarak destek vermek zorundayız ” dedi.

ESNAF-VATANDAŞ EL ELE

Esnafın son zamanlarda zor günler geçirdiğini ifade eden Başkan Ulaş, “Esnafımız da bu zorlu süreçte çok kötü günler geçirdi. Nasıl ki biz esnaflarımıza destek istiyorsak esnaflarımızda her anlamda vatandaşlara desteklerini vereceklerdir. Esnaflarımızın kaliteli ürünleri getirip uygun fiyata satacakları konusunda inancım tamdır. Kurban Bayramı bütün bereketi ile inşallah bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirecektir.” dedi.

YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPILSIN, PARA ELAZIĞ'DA KALSIN

Vatandaşların yerel esnafta alış veriş yapmaları demek paranın Elazığ'da kalması demek olduğunu ifade eden Başkan Ulaş, “Bizim çağrımız harcanan paranın Elazığ'da kalması yönündedir. Herkes bunu bilsin ki yerel esnafa kazandırılan para şehrin ekonomisine kazandırılmıştır ve o paranın tamamı şehirde farklı sektörlere yatırım olarak dönecektir. Tüm vatandaşlarımızdan ricamız, yerel esnafımıza sahip çıkmasıdır. Bu zor günleri inşallah hep birlikte atlatacağız” dedi.

YEREL ESNAFIN FİYATI DAHA UYGUN

Esnafların bayram alış verişlerini dört gözle beklediğini ifade eden Ulaş, “ Esnafımızın işlerini bir nebze olsun canlandırmak adına bizim vatandaşlarımızdan tek istediğimiz bayram alışverişlerini küçük esnaftan yapsın. Çünkü esnaflarımız bayram alış verişlerini dört gözle bekliyor. Vatandaşlarımız iyi bilsin ki yerel esnafımızın fiyatları ulusal marketlerin fiyatlarından daha uygundur ve hep böyle olmuştur. Ülkemizde yaşanan ekonomik durgunluk esnaflarımızı da etkiledi. Bu kötü duruma dur demek hepimizin elinde.” dedi.

Bakmadan Geçme