UKRAYNALI İNNA, İSLAMİYET'İ SEÇTİ

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Müslüman olma törenine Elazığ İl Müftü Vekili Şeyhmus Tanrıverdi, Kutluşan ailesi ve şahitler katıldı

TAKİP ET
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Müslüman olma törenine Elazığ İl Müftü Vekili Şeyhmus Tanrıverdi, Kutluşan ailesi ve şahitler katıldı. 

 

Eşinin Müslüman olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Elazığlı Aras Kutluşan, eşinin Müslüman olmayı çok istemesi üzerine Elazığ İl Müftülüğü'ne resmi müracaatta bulunduklarını ve bugün düzenlenen törenle eşinin Müslümanlığının vatana, millete ve İslam lemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

 

Ukraynalı Elazığlı gelin İnna Kutluşan ise, Türkiye'yi, eşi Aras Kutluşan'ı ve Elazığ'ı çok sevdiği için Müslüman olmayı çok istediğini belirterek, Müslüman olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 

 

Elazığ İl Müftü Vekili Şeyhmus Tanrıverdi, Ukraynalı İnna Kutluşan'ın kendi isteğiyle, hiç kimsenin baskısı altında kalmadan Müslüman olmayı istemesinden dolayı kendilerinin de mutlu olduklarını dile getirerek, şu ifadelere yer verdi; 'Burada Ukraynalı  İnna isminde bir bayan kardeşimiz İslamiyet'i kendi iradesiyle,  kendi isteğiyle baskı altında kalmadan seçti. Biz de onun merasiminde ona rehberlik edip dua ettik.Rabbim hidayetini daim eylesin. Evlendiği Elazığlı kardeşimizle ömür boyu sürsün. Rabbim, kendisine, ailesine hem bu dünya da hem de ahrette saadet, mutluluk ihsan etsin. Müftülük olarak bizde hayırlı merasimden dolayı mutluyuz. Kendisini tebrik edip kutluyoruz. ' dedi. 

 

Bakmadan Geçme