TÜRK OCAKLARI BAŞKANLIĞINA HABİP YAŞAR SEÇİLDİ

İl Başkanlığı binasında yapılan genel kurulda başkanlığa Habip Yaşar seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Enver Gürgözeler, Prof

TAKİP ET
İl Başkanlığı binasında yapılan genel kurulda başkanlığa Habip Yaşar seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Enver Gürgözeler, Prof. Dr. Adem Tutar, Ahmet Gevancı, Mehmer Ercan, Vahit Dabak ve İrfan Kaya getirildi. Üst kurul delegeliklerine ise Prof. Dr. Esma Şimşek, Habip Yaşar ve Şerif Budak seçildi.

Türk Ocakları İl Başkanlığı'na seçilen Habip Yaşar, yaptığı açıklamada, 'Genel kurulumuzun başta büyük Türk milletine ve Ocağımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bizden önceki dönemlerde arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları bizler bir adım öteye taşımanın çabasında olacağız.' dedi.

Bakmadan Geçme