Tolgahan Çiçek Gakgoş oluyor!

Yönetimini belirledikten sonra dış transfere ağırlık veren Bordo-Beyazlı ekibimiz, ilk imzasını attırmaya hazırlanıyor

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında Adanaspor'la karşılaşacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde start verirken, dış transferde de atağa kalktı. İlk olarak gündemine gurbetçi sol bek oyuncusu Tolgahan Çiçek'i alan Bordo-Beyazlı ekibimiz, genç futbolcunun kulübü Adana Demirspor'la temasa geçti.

Genç futbolcuyla yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve pazarlıkların devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Elazığspor cephesi bu transferin gerçekleşmesini yüksek ihtimal olarak değerlendiriyor.

1995 Hollanda'da doğumlu olan Tolgahan, futbola Hollanda'nın De Graafschap takımında başladı. Bu takımda çeşitli yaş kategorilerinde forma giyen sol bek oyuncusunun yolu 2017'de Adana Demirspor'a düştü. Mavi-Lacivertli formayı geçtiğimiz sezon 12 lig, 4 Ziraat Türkiye Kupası maçında giyen Tolgahan, 1 kez de rakip fileleri sarstı. Genç oyuncu ayrıca 4 kez de U21 Milli Takımı'nda görev yaptı.

GÜNAY GÜVENÇ RADARDA

Bordo-Beyazlı ekibimiz, yeni sezon öncesi kaleci arayışları kapsamında Elazığlı file bekçisi Günay Güvenç'i radarına aldı. Tecrübeli oyuncu ile iletişime geçen temsilcimiz, beklemediği bir fiyat talebiyle karşı karşıya geldi. Fiyatta indirim talep eden Elazığspor kurmayları olumlu yanıt aldığı takdirde, Günay'a imza attıracak. Temsilcimiz olası bir anlaşmamazlık durumunda ise rotasını son olarak Adana Demirspor'da görev yapan Kurtuluş Yurt'a çevirecek.

TATOS İÇİN SON GÜN

Bordo-Beyazlı ekibimizde Elmar Bjarnason'un ardından Andreas Tatos'a da ödeme yapılması gerekiyor. Geçen gün gerçekleşen kongrede Bjarnason'a 53 Bin Euro ödeme yaptıklarını kaydeden Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil'in, Andreas Tatos'un 30 Bin Euro'luk alacağı için de bugün girişimlerde bulunması bekleniyor.

Bakmadan Geçme