Teşekkürler Bizim Çocuklar!

Ülkemizde büyük bir heyecan oluşturan EURO 2024'te çeyrek finale kadar yükselen A Milli Takımımız, son maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi ve mükemmel bir oyun çıkarmasına rağmen şampiyonaya veda etti.

TAKİP ET

A Milli Takımımız, 35. dakikada Samet Akaydın ile öne geçti. Hollanda'nın geri dönüş gollerini 70. dakikada De Vrij ve 76. dakikada Gakpo attı.

Son dakikalarda çok sayıda gol pozisyonuna girdik ancak fileleri bulamadık. Olsun. Çeyrek finale kalmak ve Avrupa'nın ilk beşi arasına girmek de az bir başarı değildi.

Bu maçlar, sportif başarı yanında millet olarak kenetlenmememizi de sağladı. Özellikle Melih Demiral'ın sevincini paylaşmak adına yaptığı bozkurt işareti ülke olarak hepimizi bir araya getirdi.

Bozkurt işaretini siyasi bir simge değil, Türk milletini sembolize eden bir figür olduğu, her siyasi görüşe mensup isimler tarafından da ifade edildi.

Bozkurt tartışmasını gereksiz ve sığ bir tartışma gören çevreler, buna sahip çıktılar.

Kısaca Türkiye, EURO 2024'te sadece sportif bir başarı hikayesi yazmadı, millet olmanın, ortak değerlerin ve hangi siyasi partiye mensup olunursa olunsun söz konusu değerlerimiz olunca nasıl kenetlendiğini de tüm dünyaya gösterdi.

Yarı finali hak ettiğimiz halde şanssızlıklar sonucu buna ulaşamadık. Her şeye rağmen; milli ve cansiperane bir mücadele ruhu ile EURO 2024'e ve dünyaya damga vuran A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyoruz.

Bizlere millet olmanın, değerlerine sahip çıkarak omuz omuza milli duygularımızı yaşattıkları için teşekkürler bizim çocuklar…

Bakmadan Geçme