TECRÜBE,BİRİKİM VE SADAKAT AV. ŞUAY ALPAY

ELAZIĞ'IN SORUNLARINA VAKIF

Milletvekilliği yaptığı dört yıl süre içerisinde halkın kolaylıkla ulaştığı, projelerini rahatlıkla sunabildiği, hafta son

TAKİP ET
ELAZIĞ'IN SORUNLARINA VAKIF

Milletvekilliği yaptığı dört yıl süre içerisinde halkın kolaylıkla ulaştığı, projelerini rahatlıkla sunabildiği, hafta sonları şehre gelerek her kesimden hemşerilerimizle bir araya geldiği için şehrin tüm sorunları yanında çözüm yollarına da vakıf olan Av. Şuay Alpay'ın bu dönem de halkımızı mecliste temsil edecek olması şehrimiz adına büyük bir şans olarak yorumlanıyor.

POPÜLİZMDEN UZAK REEL SİYASETÇİ

Av. Şuay Alpay'ın milletvekilliği  yaptığı 4 yıl süre içerisinde en çok takdir edilen tarafı kendine iletilen problemlerde olabilirliği olan konuların ısrarla takibi ancak olması mümkün olmayan konularda ise olmaz demesi oldu.

Klasik siyasetçi örneğinde; yasal ve mevzuat açısından olacak ve olmayacak her işe yeşil ışık yakıp halkı oyalayan ve umut veren bir yapıya inat, hemşerilerine her zaman dürüst olan ve gerçeği anlatan Av. Şuay Alpay'ın bu tavrı ve siyasi duruşu, birileri tarafından ilgisizlik olarak yorumlansa da aslında onun doğru olanı yaptığı ve asla hoş görünme adına popülizm yapmamasıyla izah ediliyor.

ŞUAY ALPAY ELAZIĞ İÇİN ŞANS

Elazığ'ın her sorununda aktif olan, şehirle ilgili her problemde ilgili STK'lar dan aldığı raporları bakanlara ve başbakana rahatlıkla ileten, çözümü noktasında ise takipçi özelliği ile bürokrasiyi rahat bırakmayan Şuay Alpay'ın yeni dönemde tecrübesi, birikimi ve özgüveni ile Elazığ için bir şans olacağı değerlendiriliyor.

AK YÜREKLER AK ADAYLAR

Av. Şuay Alpay ile birlikte mecliste Elazığ'ı temsil edecek Metin Bulut, Prof. Dr. Serpil Bulut ve Av. Ömer Serdar örnek bir dayanışma ve performans ile şehrimizle ilgili önemli projeleri hayata geçirecekleri noktasında Elazığlıların hiçbir tereddüttü yok.

ARICAK AV.ALPAY'I BAĞRINA BASTI

Seçim gezileri kapsamında geçtiğimiz gün Elazığ'ın Arıcak ilçesini ziyaret eden Av.Şuay Alpay'a Arıcaklıların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Arıcak'ı ziyaret eden Alpay'ı ilçe girişinde yüzlerce Ak Partili karşıladı. Yoğun bir katılımın olduğunu ziyarette, Arıcak esnafını ziyaret eden Alpay, bir süre esnaflar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretlerinin ardından Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Alpay, Arıcaklı vatandaşlara geçmiş yıllarda Arıcak'a yapılan yatırımlar ve ilerleyen yıllar da yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Yoğun bir ilgi ile karşılaşan Alpay'ın konuşması sık, sık alkışlar ile kesildi.Av.Alpay'ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti aktaran Arıcaklılar,dik duruşu, sağlam kişiliği ve sözünün eri olan Av.Şuay Alpay'a her zaman destek olacaklarını belirterek, Ak Partinin yükselen trendine  Av.Alpay'ın katkısının  çok olduğunu söylediler.

Bakmadan Geçme