Taşınıyoruz!...

Kongre süreçlerini tamamlayan Ak Parti'de yeni ve son günden taşınmak. Ak Parti, 2002 yılında kurulmuştu ve şimdiye kadar daha çok dar gelirli, orta halli vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a samimiyetle dua eden çevrelerin yoğunlaştığı mahallerde ikamet etti ve birçok yerel ve genel seçim zaferini bu muhitlerde kazandı.

TAKİP ET

Bosna Hersek Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve son olarak da İzzetpaşa'ya nazır güzel bir binada hizmet eden ve halkla iç içe bir siyaset tarzını benimseyen Ak Parti, Elazığ İl teşkilatı, plazalara ve elit muhitlere merak salmış olacak ki mart ayında Malatya Caddesi, üzerinde bir plazaya taşınmanın telaşını yaşıyor.

Şartlı hibe kiralama, şartlı hibe tadilat ve şartlı siyasi makamlara ipotek koyma iddiaları arasında dekorasyon çalışmalarının yapıldığı yeni binaya taşınma halktan kaçmanın ya da üst makamlara daha yakın olmanın bir emaresi midir bilinmez ama konu, kahramanları ile birlikte şehrin gündeminde.

Ak partiyi bugünlere getiren samimi ve beklentisiz tabandan uzak kaçıp daha çok siyaset-ticaret-itibar kombinezonları ve denklemleri kurma arenasına dönen elit mevkilere taşınma, partiyi parti yapan ve gönüllere nakşeden değerlerden de bir kaçma mıdır bilinmez ama görünen o ki bu kaçış ve uzaklaşış karşılıksız kalmayacak gibi. Kalp kalbe karşıysa ve bu cümle doğruysa, kaçan bir kalp, kaçırılan da bir kalp demektir.

Kendisini 19 yıldan beri iktidarda tutan çevre ve sakinleri terk edip farklı ve yeni mahallelerin cam şişeden suyunu içerek büyümeye ve serpilmeye çalışan Ak Parti korkarız elindeki Karaçalı suyundan da o suyun beslediği saf ve temiz yüreklerden de olacak.

Yorumlar 3
erdempalevi 18 Şubat 2021 09:05

''Şartlı hibe kiralama, şartlı hibe tadilat'' derken ne demek istediğinizi pek anlamadık. detay verilseydi daha makbule geçerdi kanısındayım.

ALİM 18 Şubat 2021 08:42

BU HABERE SEVİNDİM İZZET PAŞA CAMİNİN AHENGİ BUZULMUŞTU BEN ARTIK BU CAMİDE NAMAZ KILMAMAYA KARAR VERMİŞTİM ÇÜNKÜ BİR ŞEHİT CENAZE NAMAZINDAN ADAM OLAN KİŞİ BİR ELİYLE TELEFONLA GÜRÜŞÜRKEN BİR ELİNİ CENAZE İÇİN BAĞLAMIŞ. BİR DİĞERİ İMAM HUTBE İRAT EDERKEN O ZAT TELEFONLA GÖRÜŞÜYOR. BİR DİĞERİ İMAM NAMAZDAN SONRA EŞİR KURAN OKURKEN ODA CAMİDE KEYFİNCE TELEFONLA GÖRÜŞÜYOR. İŞTE DAHA NELER

Mehmet 17 Şubat 2021 18:04

Rahmetli ERBAKAN Hocamızın feraset sahibi olduğunu AKP için söylemiş olduğu bu manidar söz ile anlıyoruz, "AKP Arka Kapıdan Kaçanların Partisi" ne kadarda doğru söylemiş. Tabela partisi olacak az kaldı Milletimiz bu kudrete sahiptir Inşallah...

Bakmadan Geçme