Sürsürüspor'da kriz aşıldı!

Geçtiğimiz günlerde kapanma kararı alan Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Sürsürüspor'da, yapılan feragatlerle yaşanan kriz ortamı bir nebze dağıldı

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve sezona Fırat Üniversitesi karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyetle başlayan Sürsürüspor'da maçın ardından patlak veren ekonomik kriz, kapanma kararı alınmasına kadar gitti.

Bu süreçte Yavuz Doğan Başkanlığı'ndaki yönetim kurulu ile bir görüşme gerçekleştiren Teknik Sorumlu Ender Çınar ile yardımcıları, kulübe maddi külfet oluşturmamak için görevlerinden ayrılma kararı aldılar. Ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Teknik Sorumlu Ender Çınar; 'Sürsürüspor'daki görevimden maddi imknsızlıklardan dolayı karşılıklı anlaşarak, ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte sürekli yanımda olan Başkanım Yavuz Doğan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim' ifadelerine yer verdi.

FUTBOLCULAR DA MAAŞTA İNDİRİM YAPTI

Yine futbolcular da maaşlarında indirime giderek, kulübün varlığını devam ettirmesi adına feragatte bulundular. Konuya ilişkin olarak Hakimiyet Gazetesi'ne futbolcuların yaptığı ortak açıklamada; 'Sürsürüspor kulübü futbolcuları olarak külübümüzün geçirdiği bu zor günlerde biz futbolcular üzerimize düşen her ne varsa yapmaya hazır olup alacağımız maaşlarımızdan indirime gidip kulübümüzün kapanmaması için üzerimize her ne düşüyorsa yapmaya hazırız belki yaptığımız bu iş denizde bi damla olur ama herkesin niyeti belli olacak' ifadeleri kullanıldı.

Teknik Heyet'in ayrılarak, futbolcuların maaşlarında indirime giderek feragatte bulunmasıyla Turuncu – Beyazlı ekip faaliyetlerine devam edecek.

Bakmadan Geçme