Stadyum Yaramadı 

Spordan çok anlamam. Spor haberleri de çok ilgimi çekmez. Elazığspor'un hangi ligde olduğunu ve durumunun nasıl olduğuna dair bir bilgim de yok. Hatta şehrin takımının adının 3Gen Holding Elazığspor olduğunu da çok sonraları öğrendim. Bu da benim eksiğim olsun diyelim. Herkes her şeyden anlayacak değil ya..

TAKİP ET

Ama “Elazığspor, Galibiyete Hasret” haberi dikkatimi çekti.

Haberin spotu şu:

“TFF 3. Lig 2. Grupta geride kalan 5. hafta maçları sonunda galibiyete ulaşamayan tek takım 3Gen Holding Elazığspor oldu.”

Elazığspor beş maç yapmış ve ligde galibiyet alamayan tek takım olmuş. Biri, ikisi üçü neyse de beş maçta sıfır galibiyet takım hakkında bir fikir vermiyorsa bile bir adım attırmalı değil mi?

Yıllarca şehrin tek ve en önemli sorunu stadyum dedik ve sonunda mis gibi bir stadyumumuz oldu fakat bize çok iyi gelmedi. Bir galibiyet dahi alamadığımız günleri yaşamak ve bunun devam edeceği endişesini yaşamak istemiyoruz. Belli ki bir yerde bir eksiğimiz var. Sanırım önce bu eksikliği tespit ve teşhis edip sonra tedavi ile hal yoluna koymak lazım.

Teknik direktörden mi, futbolculardan mı yoksa birlik ruhu ve heyecan olmamasından mı yada maddi imkânsızlıklardan mı diye bir analiz yapıp bunu gidermek lazım.

Gerekirse bu konuda tecrübeli isimlerden destekler de talep edilmeli, şehri yönetmekte gösteremediğimiz ortak aklı Elazığspor'un geleceği konusunda ortaya koymamız lazım. Yoksa bu gitmeler gitme değil…

Bakmadan Geçme