'SPOR'U SİYASETTE ALET EDEN SELÇUK ÖZTÜRK DERHAL İSTİFA ETMELİ'

Seçim çalışmalarının devam ettiğini her kesime ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen MHP 1

TAKİP ET
Seçim çalışmalarının devam ettiğini her kesime ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen MHP 1.Sıra Milletvekili adayı Yavuz Temizer, MHP ye gönül vermiş abilerimiz ve herkes sahaya inmiş durumda. Biz bir hedef koyduk MHP'yi Elazığ 'da birinci parti yapacağız dedi.

Temizer,' Durumumuz iyi. Biz kendi imknlarımızla gücümüzle kuvvetimizle çalışmaya gayret ederken,  mevcut iktidarın adayları devletin imknlarıyla karşımızda mücadele ediyor. Yavuz Temizer cebinde ki para ile siyasi çalışma yaparken AKP adayları devletin minibüsleri ile şoförleriyle propaganda yapıyor. Bu işi bu noktaya getiren bürokratlardan tek,tek hesap soracağız. Devleti peşkeş çekenlerin alayından hesap soracağız. 'dedi.

ÖZEL İDARE AKP PROPAGANDASI YAPIYOR

Devlettin bütün kurumlarının AKP'ye çalıştığını iddaa  eden Yavuz Temizer,'Özel idare genel sekreterliği muhtarları toplayacağız diye AKP'nin propagandasını yaptırıyor özel idarede. AKP il başkanını davet edip muhtarlarla propaganda yaptırıyor. Bunların hepsi bizim kayıtlarımızda. Yemeğin parasını ödeyen özel idare, toplantı için mesaj gönderen özel idare. Bütün masrafları karşılayan özel idare. Propagandayı yapan AKP^'nin adayları. Bunların yenir yutuluru yok.'dedi.

ELAZIĞSPOR BAŞKANI İSTİFA ETMELİ

Elazığspor başkanının futbolcularını ve yöneticilerini aileleriyle birlikte toplayıp AKP'nin aday adaylarını, adaylarını ve il başkanını toplayıp siyasi propaganda yaptığını söyleyen Yavuz Temizer, Biz dini siyasete alet etmeyin dedik. Spor'u siyasete alet etmeyin dedik . Elazığspor başkanına bir tek şey yapmak düşüyor. Artık istifa etsin geçsin gitsin dedi.

Temizer,' Aday adaylığı dönemin de de belirttim. Herkes bir siyasi partiye gönül vermiş olabilir, aday adayı olabilir ama, hiçbir  kurum kisvesi altına bürünmeden  olması gerekiyor. Kalkıp Elazığ'a mal olmuş, Elazığspor AKP' linin de Elazığspor' u MHP nin de HDP linin de Elazığspor'u bunu siyasal organizasyona kanalize edersen şık değil. Bu çok yanlış. Allah bize nasip ederse biz Elazığspor'a sonuna kadar yardım etmeye çalışacağız. Elazığspor klüp başkanına düşen tek bir şey var hemen görevi  bıraksın. İstifa edip hemen AKP ye üye olsun. AKP de il başkanlığına mı aday oluyor, çaycı mı oluyor ne oluyorsa olsun. Ama Elazığspor rahat bıraksın. Biz Elazığspor'u biz kimseye peşkeş çektirmeyiz. Elazığspor'a bir stda dı çok gören siyasal iktidarın borazanlığını yapamaz Elazığspor başkanı. Daha önce Selçuk Öztürk MHP 'li kimliği ile tanınırdı. Böyle MHP li olmaz olsun. Ben böyle kimliği kabul etmiyorum. Bir insan bir kurumun başına geçtikden sonra tarafsız olmak zorundasınız. Şehre mal olmuş bir yer AKP nin borazanlığını yapamaz.' Dedi.

OMURGALI SİYASET YAPACAĞIZ

Temiz siyaset için and içtiklerini söyleyen MHP Milletvekili adayı Yavuz Temizer,'Biz omurgalı siyaset yapıyoruz. Bürokratlara da şunu dedim. Biz hasiyetli namuslu siyaset yapmak için yolla çıktık. Oy için her yol revadır anlayışı çok yanlış. Bir de sandık müşahitlerine şunu dedim. Bizim hakkımızı kimseye yedirmeyin. Bizim olmayan oyu da MHP nin hanesine sakın yazdırmayın dedim.Elazığ özel idaresinin yaptığı nasıl hırsızlık ise, Elazığspor başkanının yaptığı nasıl hırsızlık ise, sandıkta benim olmayan oyu benim haneme yazdırmak da hırsızlıktır. Biz temiz siyaset için yolla çıktık. Ben helalime haram bulaştırmam. AKP liler alışık bu işlere. Ben Allahtan çok korkan bir insanım. Bunlar bu hesabı nasıl verecekler anlamış değilim. ' dedi.

EYÜP BAĞLARI İŞÇİLERİ DRAM YAŞIYOR

Eyüp Bağları istasyonunda çalışanların dramını ilk geldiğim günden beri takip ediyorum diyen MHP1.Sıra Milletvekili adayı Yavuz Temizer,' onların yanına kameraları alıp gitmedim. O insanların sıkıntıları var. Bu iktidarın beceriksizliğinden kaynaklanan bir sıkıntı var. İktidarın kabiliyetsizliği yüzünden bu işler bu hale geldi. AKP'nin 1. Sıra adayı bir işçiyi mahkemeye vermekle tehdit ediyor. Böyle bir vekil anlayışı yok. Elazığlılar eline vicdanına koyup oy versinler. 7 Haziran da sandığa oy vermeye gittiğinizde Şuay Alpay ile Yavuz Temizer'i oylayın. Bu memlekette Şuay Alpay'ın daha fazla katkı sağlayacağına inanıyorlarsa hiç denecek bir lafım yok. Ama Şuay Alpay'ın dört yıllını gördük. Yapamadıklarını, bu memleketle nasıl dalga geçtiklerini, insanların telefonlarına nasıl cevap vermediklerini gördük. ' dedi.

 

Bakmadan Geçme