Spor Turu

Elazığ'da 19 Şubat Cuma spor gelişmeleri...

TAKİP ET

Muhammed İldiz cezalı
Kısıtlı kadrosuyla kümede kalma mücadelesi veren Tetiş Yapı Elazığspor'da Etimesgut Belediyespor maçında sarı kart gören Muhammed İldiz cezalı duruma düştü. Rakibine 4-1 mağlup olarak kötü gidişatına devam eden Bordo-Beyazlı ekibimizde, Muhammed İldiz'in cezalı duruma düşmesi morallerin iyice bozulmasına neden oldu. Bu maç öncesinde aldığı 3 ihtar ile sınırda bulunan Muhammed İldiz, Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Kastamonuspor müsabakasında forma giyemeyecek. Öte temsilcimizde Yiğitcan Erdoğan, Eren Çinkılınç, Cengizhan Akgün, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Selim Enes Özeren ise Kastamonuspor Maçı'na sarı kart sınırında çıkacaklar.

* * *

B. Elazığ İÖİ – OGM Ormanspor
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında temsilcimiz B. Elazığ İl Özel İdare'nin konuğu OGM Ormanspor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Fenerbahçe'ye farklı mağlup olan temsilcimiz, play-off yolunda kritik öneme sahip maçta OGM Ormanspor'la karşılaşacak. 21 Şubat Pazar günü saat 15.15'te başlayacak olan müsabaka Tivibu'dan canlı olarak yayınlanacak.

* * *

E. Karakoçan'da keyifler yerinde
Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 21. Haftası'nda Karşıyaka'yı yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine nokta koyan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, 22. Haftada deplasmanda oynayacağı Batman Petrolspor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Cuma günü saat 14.00'te kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda rejenerasyon çalışıldı. Teknik Sorumlu Ender Çınar ve yardımcıları refakatindeki antrenman yaklaşık olarak 1.5 saat sürdü. Antrenmanda sakatlığı bulunan kanat oyuncusu Burak Özbakır yer almadı. Temsilcimiz yarın Batman'da yapacağı son antrenmanla Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve Pazar günkü maç için konakladığı otelde kampa girecek.

* * *

Kırmızı Grup'ta 24. Hafta sonuçları
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 24. Hafta maçlarının tamamı 18 Şubat Perşembe günü oynandı. Filelerin 10 maçta toplam 35 kez havalandığı haftada temsilcimiz Elazığspor sahasında Etimesgut Belediyespor'a 4-1 yenilerek kötü gidişata dur diyemedi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçlarda ise Sakaryaspor ile Vanspor FK 1-1 berabere kalırken, Eyüpspor Kırşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Alınan sonuçlar şöyle;
Serik Belediyespor 4-0 Karabükspor
Karacabey Belediyespor 3-1 Kırklarelispor
Bayburt Özel İdare 2-1 Turgutluspor
Bodrumspor 3-1 Tarsus İY.
Sakaryaspor 1-1 Vanspor FK
Kırşehir Bld. 0-2 Eyüpspor
Sivas Bld. 2-0 Pazarspor
TY Elazığspor 1-4 Etimesgut Bld.
Pendikspor 4-1 Kastamonuspor
Mamak FK 1-3 KT 1922 Konyaspor

* * *

E. Karakoçan 5 hafta sonra güldü
Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK'nın da yer aldığı Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta 21. Hafta sona erdi. Filelerin toplam 14 kez havalandığı haftada zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Esenler Erokspor sahasında İçel İdman Yurdu'nu 5-0 mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK sahasında Karşıyaka'yı 2-0'la mağlup ederek 5 haftalık galibiyet hasretine nokta koydu. 1 maç ise olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Alınan sonuçlar şöyle;
Isparta 32 Spor 0–0 Şile Yıldızspor
Yalovaspor 1-1 Somaspor
Erbaaspor 1-0 Altındağspor
E. Karakoçan 2-0 Karşıyaka
Cizrespor 1-1 Çarşambaspor
Çatalcaspor 1-1 Arhavispor
Esenler Erokspor 5-0 İçel İY.
Gölcükspor – Batman Petrolspor (Ertelendi)

* * *

Aksaray Gençlik-Ceylanpınar
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Aksaray Gençlik, ligin 16. haftasında pazar günü kendi sahasında Ceylanpınar Umutspor ile karşılaşacak. Aksaray Gençlik Kulübü Başkanı Özcan Bal, ligde ki mücadelelerini centilmence sürdürdüklerini belirterek, "Bu ligde ilk yılımız. Bu ligde bu yıl deneyim kazanmanın gayretinde olduk. Neticede ligde tamamen alt yapımızdan gelen oyuncular ile mücadele veriyoruz. Bu mücadelede biraz da rahat olduk. Çünkü ligden düşme korkusu olmadı. Bir takım gruptan çekildi ve ligden düşen takım oldu. Bu durum söz konusu olmamış olsaydı bizde daha mücadeleci olurduk. Yarın oynayacağımız Ceylanpınar Umutspor maçını kazanıp ligdeki üçüncü galibiyetimizi almak için mücadele edeceğiz. Bu isteğimizi gerçekleştirecek güçteyiz.”dedi. Aksaray Gençlik- Ceylanpınar Umutspor karşılaşması pazar günü saat 15.00'te Yakup Kılıç Spor Salonu'nda oynanacak.

* * *

Elazığ Bld. Voleybol-Mardin Mezopotamya
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 8. Grup'ta zirve mücadelesi veren Elazığ Belediyesi Voleybol takımı erteleme maçında yarın kendi evinde Mezopotamya'yı konuk edecek. Ligde oynadığı 13 maçın tümünü kazanarak zirve mücadelesi veren Filenin Sultanları Mezopotamya engelini de aşarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı Antrenörü İbrahim Bişi, takım olarak iyi bir performans sergilediklerini belirterek; “Bu sezona hedef olarak liderliği koyarak başladık ve ligde bugüne kadar oynadığımız tüm maçlarımızı kazanarak bu hedefe ulaşma yolunda önemli bir mesafeyi kat ettik. Bugün Mezopotamya ile oynayacağımız maçı da kazanıp son haftalarına gireceğimiz ligde bir galibiyet daha almanın mücadelesini vereceğiz. Bu maçı kazanarak bir sonra ki hafta evimizde oynayacağımız Van maçına moral kazanarak çıkmak istiyoruz” dedi. Elazığ Belediyesi Voleybol- Mezopotamya Kadınlar Voleybol karşılaşması yarın saat 13.00'te Yakup Kılıç Spor Salonu'nda oynanacak. (Spor Servisi)

Bakmadan Geçme