Siyaset mühendisliği!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'TÜSİAD Başkanı kendine güveniyorsa ve cesareti varsa sadece gizli kapaklı diyalogları ve al-ver süreçlerini ilan ve ifşa ederek ne kadar şeffaf ve demokrat olduğunu ispat edebilecektir' dedi.

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıklamaları şöyle: 'TÜSİAD'ın iç ve dış çıkar gruplarına sözcülük yaparak Türk milletin seçim ve tercihleri etrafında kuşku oluşturma gayret ve gayesi art niyetlilik, siparişi alınmış planlı siyaset mühendisliğidir. TÜSİAD muhalefet cenahını konsolide etme arayışındadır. TÜSİAD Başkanı kendine güveniyorsa ve cesareti varsa sadece gizli kapaklı diyalogları ve al-ver süreçlerini ilan ve ifşa ederek ne kadar şeffaf ve demokrat olduğunu ispat edebilecektir.'

Bahçeli'nin yaptığı bu açıklama da gösteriyor ki TÜSİAD'ın yaptığı açıklamanın ne amaç taşıdığı yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

TÜSİAD'ın açıklamaları ülkenin menfaatine değil tam tersine geçmişte yaptıkları gibi yine eski Türkiye'ye dönmektir. Kısacası, Ak Parti tahammülsüzlüğüdür.

Nereden talimat alıyorlar, kimlerin değirmenine su taşıyorlar bilinmez ama kimsenin haddine değildir halkın seçtiği iktidara parmak sallamak ve üstü kapalı ayar vermek. Eski Türkiye geride kaldı. Artık patronların değil halkın dediği oluyor.

Yorumlar 9
Dağhan 17 Şubat 2025 19:47

Bu adam varya, bizi mahvetti, ülkücü camianın başını öne değdirdi. Siyaset mühendisliği falan yaptığıda yok, 2002 de tam düzelmeye başlayan ekonomiye rağmen durup dururken koalisyonu bozdu. Şimdide, bu derece yapılan haksız ve hukuksuzluğa rağmen akp ye destek oluyor. O bebek katili için dedikleri zaten yüreğimizi dağladı. Yıllarca aile büyüklerimle birlikte peşinden gittik, hiç sorgulamadım... Ama şimdi kahır ediyorum kendime ve o günlere, kimlere hizmet etmişiz, yuh bize.

HiraNur Özturk 17 Şubat 2025 19:39

Güldürmeyin bizleri, siyaset mühendisine bak, bu yazıyı yazanın da değil dünyadan ve ülkeden Elazığ dan bile haberi yok kanaatindeyim, yoksa İçi bu denli boş ve komik bir makale yazılamaz. . Bahçeli milleti ve vatanı düşünmez sadece laf olsun diye konuşur ve atat tutar. Hani meydanlarda ipini atmıştı, niye asmıyorsun apoyu diye. Şimdide apoya methiyeler diziyorya, bi akıl sağlığını kontrol ettirin, bu bir sağlık problemi olabilir. Ayrıca bugüne kadar yaptığı siyasi manevraların hiç biri vatan millet hayrına değildir. Yaptıklarıyla değerlendirildiğinde bunun adı da tükürdüğünü yalamaktır. Yani yel değirmeni gibi dönebilmektir... Yazıklar olsun.

Veli Bahceci 16 Şubat 2025 21:01

Siyaset mühendisine bak, pehhh. Acaba memleket için bir tane hayırlı iş yapmış mı? Gidip apo nun elini öpüp sarılsada şaşırmayın. Bu aralar dem le demleni. Tüsiad ın açıklamaları zoruna gitmide ortağı ona sufle veri. Bu kadar lider işte, sizde siyaset mühendisi yaptız adamı, güldürmeyin yav.

Ensar 16 Şubat 2025 20:05

Devlet bahçeliye yakışan birtek sıfat varsa o da "akp nin koltuk değneği" dir. Bebek katilini hapisten çıkarmaya çalışan bir ülkücü hiç sıkılmadan sivil toplum örgütüne vatanseverlik dersi verecek öylemi? Ortağı öyle istemiştir ondan, yoksa kendi fikri bile yok. Yazıklar olsun sana.

Suat Usta 16 Şubat 2025 19:59

Ancak bu kadar çarpıtma yorum yapılır. Önce apo ya af iste sonra doğruları söyleyen Tüsiad a salla. Adaletin olmadığı toplumlar bu derece kaypak ve vatanseverlikten yoksun kişilerle siyaset yapmak zorunda kalır işte. Yazık bu memlekete.

İsmail Gurgoze 16 Şubat 2025 19:56

Bunun neresi siyaset mühendisliği? Bunun adı düpedüz siyasi tutarsızlık, fırıldak gibi dönmektir. Bundan sonraki süreçte bahçelinin imrali sahillerinde apoyla karşılıklı Demli çay içip dertleşmelerini bekliyorum, hatta bacanak olsunlar.

Hanegeli 16 Şubat 2025 19:41

Bahçelinin vatana hayırlı bir iş yaptığı görülmemiştir. Onun bir konudaki fikrini beyan etmesi halinde bilinki karşıtını yapmalısınız, o zaman daha hayırlı olur. Demle demlemen mhp liler yakında imralıya gezi turları düzenleyip çocuk katilini de yalıda ağırlayacaklar, görücez. Tusiad da güzel açıklamış herşeyi, Müsiad Tayyip beyi desteklerken kimse demokrasi-eşitlik-siyasete karışma demedi.

Yavuz İlbey 16 Şubat 2025 19:23

Ne demşki tusiad, hangi lafı zoruna gitmiş bahçelinin? Doğruları söylediler. Ama acımış belli, demekki doğru yolda değilsiniz, yoksa acıtmazdı. Bahçeliyide söyleyin, imralı da Demli çay içsin. Memlekete faydası yok zaten.

Bayram Talo 16 Şubat 2025 19:16

Bahçeli nin zerre kadar vatandaşı da memleketi de düşündüğü yok, tek derdi koltuk değnekliği yaptığı akp nin iktidarda kalması. Tusiad yetkilisinin yaptığı açıklamada en ufak hata yok, doğru ifadelerle ve anlaşılır birşekilde memleketteki temel sorunları haykırdı. Patronlar kulubu olarak bilinen tusiad bile artık açıkca yanlışları ifade etmek zorunda kalıyorsa memleketin halinin ne kadar vahim olduğu görülebiliyordur heralde.

Bakmadan Geçme