Sivrice kurtuluyor mu?

Göreve geldiği günden beri ilimizin turizm potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirerek ve sektörün hizmetine sunarak şehrimiz ekonomisine canlılık getirme noktasında önemli gayret ve güçlü bir irade ortaya koyan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, bu konuda somut adımlar atma konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

TAKİP ET

Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ve ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımlarıyla; bölge turizminin gözde merkezi Hazar Gölü çevresinde yapılan usulsüz işgaller, katı atık toplama, çevre temizliği ve kaçak yapılaşma ile mücadele konulu bir toplantı gerçekleştirildi.

Bu toplantı, geçmişte yapılanlar gibi “toplan-dağıl” formatında değil, her bir kuruma verilen önemli görevlerin takip ve neticelendirmesinin de karara bağlandığı sonuç odaklı bir toplantı oldu.

Birçok alanda önemli paralar harcanarak elde edilecek kazanım, turizm sektöründe daha az para ile elde edilebiliyor. Ancak bunun yaşanması ve sürdürülebilir olması için vizyoner bir bakış açısı ve bu vizyonu sahaya yansıtacak heyecanı ve aşkı olan bürokratlarla mümkün.

Umarız Valimiz Numan Hatipoğlu ile Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'nın ufku, vizyonu ve hayallerine yetişecek bürokratlar da olur da süreçle değil sonuçla mutlu olacağımız güzellikler yaşanır bu şehirde.

Yorumlar 1
Sivriceli 24 Eylül 2024 20:21

İlk önce amcası Hüseyin Irmakla kondukları hazine arazilerinin hesabını versin Ebubekir İrmak. İlk döneminde de konmuştu bazı arazilere. Sayın halimizden ricamız bu konunun üzerine gitmesi

Bakmadan Geçme