SERDAR'DAN MÜJDELİ HABER!

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 1

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 1. Lig'in 10. Haftası'nda oynanan ve golsüz eşitlikle sona eren Sivasspor maçının 43. dakikasında sakatlanarak yerini Çağlar Şahin Akbaba'ya bırakmak zorunda kalan Elazığspor'un tecrübeli futbolcusu Serdar Kulbilge'de korkulan olmadı. Maçın hemen ardından Elazığspor fizyoterapi ekibi tarafından tetkikleri yapılan ve dün İstanbul'da bir kez daha tedavi gören tecrübeli eldivende herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Yapılan tedavide başarılı oyuncuda sadece darbeye bağlı olarak ödem oluştuğu tespit edildi. Bugün İstanbul'da MR'ı çekilecek olan başarılı file bekçisinin Mersin İdman Yurdu maçıyla birlikte tekrar formasına kavuşacağı öğrenildi.

Öte yandan Sivasspor maçında başına aldığı darbeden dolayı uzun süre yerde kalan genç kanat oyuncusu Hakan Bilgiç'in de durumunun iyi olduğu ve takımla birlikte çalışmasında herhangi bir sorunun olmadığı ifade edildi.

HAZIRLIKLAR PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAYACAK
Sivasspor'la golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Bordo-Beyazlı temsilcimizde, zorlu maçın ardından futbolculara 3 gün izin verildi. PTT 1. Lig'in 11. Haftası'nda Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek olan Elazığspor'da, zorlu maçın hazırlıkları Perşembe günü saat 18.00'de yapılacak olan tek çalışma ile start alacak.

Bakmadan Geçme