Sektöre yeni soluk: Yüzde 40 indirimle başladılar!
Elazığ'da bugün açılışı gerçekleştirilen Loren Beauty, açılışa özel bir ay boyunca neredeyse tüm işlemlerde yüzde 40 indirim yapılacağını duyurdu.
Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış, kurdele kesimi ve işlem tanıtımı ile devam etti.
Verecekleri hizmetin kaliteli olduğunu ve bu konuda iddialı olduklarını belirten Loren Beauty işletmecisi Nur Efşan Yaşar, açılışa özel yüzde 40 indirim yapılacağını ifade etti.
Yaşar yaptığı açıklamada, “Yaklaşık olarak 5 yıldır bu sektördeyim. Uzun zamandır kendi iş yerimi açmak istiyordum. Son 2 ayda içerisinde ortağım Soner Bey ile her şeyi netleştirdik.
Soner Bey yıllardır bu sektörde çalışıyor. Danışanlarımız öncelikle işini bilen insanlardan hizmet alacaklar. Bunun yanı sıra son teknoloji cihazlarla çalışıyoruz.
Nezih ve kaliteli bir ortamda hizmet alacaklar. Temizlik açısından da asla sorun yaşamayacaklar. Danışanlarımız gönül rahatlığıyla gelip işlemlerini yaptırabilir. Kadın danışanlara kadın estetisyen, erkek danışanlara ise erkek estetisyen hizmet verecektir. Mahremiyeti oldukça önemsiyoruz.