Şehit Bayram Nurgül Aladağ İlkokulu ailesi şehitlerini unutmadı

Şehit Bayram Nurgül Aladağ İlkokulu öğretmen ve öğrencileri okullarına ismini veren şehit öğretmenleri unutmadı. 6 Ekim 1993 yılında Tunceli ili Ovacık ilçesinde hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak şehit edilen Şehit öğretmenler Bayram ve Nurgül Aladağ kabri başında dualarla anıldı.

TAKİP ET

Şehit Bayram Nurgül Aladağ İlkokulu Müdürü Sayım Arslan "Okulumuza ismi verilen şehit öğretmenlerimizin her yıl 6 Ekim tarihinde kabri başında dualarla anıyoruz. Kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini icra etmek için fedakarca çalışan öğretmenlerimiz hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak şehit edilmiştir. Okul olarak şehitlerimizi sadece şehadet yıldönümünde değil, yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz çeşitli etkinliklerle ve anma programlarıyla anıyoruz.

Bizler de Şehit Bayram Nurgül Aladağ İlkokulu ailesi olarak öğretmenlerimizi unutmuyoruz ve daha yüzbinlerce Bayram ve Nurgül öğretmenlere yetiştirmek için canla başla çalışıyoruz." İfadelerini kullandı. Program Kuran-ı Kerim tilavetleri ve dualarla sona erdi.

Bakmadan Geçme