''ŞEHİR MERKEZİNDE GALERİ ESNAFI KALMAYACAK''

TORAMAN: BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPIYORUZ

Toplantının galerici esnafları için çok büyük bir önem arz ettiğini belirten Elazığ Şoförler Od

TAKİP ET
TORAMAN: BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPIYORUZ

Toplantının galerici esnafları için çok büyük bir önem arz ettiğini belirten Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, yeni yapılan Galericiler Sitesi'nde yer alacak galericilerimize bilgi vermek ve esnafımızın yaşadığı sıkıntılara çare bulmak için bu toplantı düzenlediklerini ifade etti.

BAŞKAN YANILMAZ: 'ELAZIĞ ÖNEMLİ GÜNLERİ YAŞIYOR

Son günlerde Elazığ'da çok güzel gelişmeler yaşandığını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, geçtiğimiz günlerde bölgenin en büyük parkı olan Kültür-Park ve yeni yaptığımız Galericiler Sitesinin açılışını gerçekleştirdiklerini ifade ederek yaptıkları bu açılışlara vatandaşlarımız çok büyük bir ilgi gösterdiğini, gösterilen bu yoğun teveccühün kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi.

ELAZIĞ'IN ÖNEMLİ BİR PROJESİ

Galericiler sitesinin Elazığ'ın en büyük projelerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz, sözlerine şöyle devam etti; 'Galericiler sitesi hepimizin büyük bir önem gösterdiği bir projeydi. Çok şükür kısa bir zaman da çok iş yaparak hazır hale getirdik. Bu projeyi hazır hale getirmek için sadece yapımına odaklandık. Eksikliğimiz var ise bunları iyice araştırarak sonuca kavuşturduk. Çok şükür hazır hale getirdik.7 Haziran'dan sonra galerici esnafımızın yeni yapılan siteye yerleşmesini sağlamak için gerekli olan sistemi hazır hale getireceğiz. Oto Galericilerimizi oraya yerleştirdikten sonra sitemiz hizmete girecek' dedi.

'KURALLARIMIZ HEM ESNAFI HEM DE HALKIMIZI MUTLU EDECEK'

Galericiler Sitesi'nde yer alacak esnaflar için belirli kurdigerarın olduğunu da ifade eden Yanılmaz,''30 yıldır Elazığ'da galericilik yapan esnaflarımız bulunuyor. Doğal olarak yeni yapılan Galericiler Sitesi içinde yer alacak esnaflarımız için bir takım kurdigerarımız olacak. Bu kurdigerar herkes için geçerli olacak ve uygulanacak. Şunu özellikle belirtmek istiyorum sizlerden saklayacağımız hiçbir şeyimiz olmayacak. Galericiler sitesine esnaflarımızı yerleştirirken öncelikle bakacağımız konu bu esnafımızın fiilen galericilik yapmış olmasıdır. Ruhsatını almış, vergisini ödeyen ve galericilik yapmış olduğu diğer esnaflar tarafından bilinen kişiler önceliğimiz olacaktır. Galericiler sitesinin yapılması ile birlikte galericilik yapmak isteyen ve yer almak isteyenlere kesinlikle bir tolerans geçilmeyecektir. Bunun kesinlikle bilinmesini istiyorum. 'dedi.

''ŞEHİR MERKEZİNDE KİMSE GALERİCİLİK YAPAMAYACAK''

Galericiler Sitesinin fiilen hizmete başlamasının ardından şehir merkezinde kimsenin galericilik yapamayacağını ifade eden Yanılmaz, 'Şehir merkezinde artık kimse galericilik yapamayacak. Buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. Renta Car'lar ise araç kiralamanın yanında araç satamayacak. Şunu kesinlikle belirtmek istiyorum Renta Carlar sadece kiraladıkları dükkna yetecek kadar araç koyabilecekler. Kapının önüne ya da kaldırımlara araç koyamayacaklar bizler de buna müsaade etmeyeceğiz. Eğer başka araçları varsa depolama alanlarında bekletecekler. Yani kısacası yeni Galericiler Sitesi hizmete girdikten sonra merkezde galerici esnafımız kalmayacak' dedi.

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme