Sedat Peker'in endişesi! 

Firari suç örgütü lideri Sedat Peker, Türkiye'nin Meksika ve Kolombiya gibi bir sürece girdiğini dile getirerek ilginç bir tespit yapmakla kalmadı, 'Kriminal gruplarda 6-7 sene sonra Afgan ve Suriyeliler Türk gruplarının ciddi bir bölümünü piyasadan silecektir. Bu çok büyük bir tehlike' ifadelerini kullandı.

TAKİP ET

Peker özetle diyor ki, Türkiye yakın zamanda suçluların sığınağı olacak. Ve yine üzülerek yakın zamanda Türk mafyasının yerini Afgan ve Suriyeli mafya yapıları alacak diyor.

“Piyasa elden gidiyor, uyanık olun dostlar” diyerek suç şebekelerini uyarıyor ve “önlem alın yoksa size ekmek yok” diyor. Sedat Peker, hiçbir zaman boş ve gereksiz konuşmaz. Hem siyasi hem de içtimai meselelerindeki tespitlerini de önemsemek lazım. Kaldı ki bu tespiti yaptığına göre demek ki önemli bilgi ve belgeler var elinde.

Peker'in dikkat çektiği ve “Türk Mafyası bitiyor” tespitini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın suç şebekelerini bir bir çökerterek yok ettiğine Türk kamuoyu da şahit zaten.

Türk Mafyasını bitiren kahraman Türk Emniyet teşkilatı, Afgan ve Suriyeli benzer yapıların palazlanmasına göz yumar mı? Asla…

Bakmadan Geçme