Şaşılacak Sessizlik

Malum iki günden beri ilimizde bulunan THY'nin Muş iline bağlanması ile ilgili itirazlar ve tepkiler var.

TAKİP ET

Bu konuda CHP Milletvekili Gürsel Erol, MHP Milletvekili Semih Işıkver, birçok siyasi parti ile başkanı ve STK temsilcisi ve sosyal medya kullanıcıları tepkisini dile getirip ve bu yanlıştan dönülmesi çağrısını yaparken Ak Parti cenahında derin bir sukut yaşanıyor.

Yapılan bağlanmanın THY'nin bir iç operasyon ve yeni yapılanma çerçevesinde olduğu, yapılan uygulamanın bürokrasi ve kâğıt üzerinde bir bağlanma olduğu ve tüm hizmetlerin aynı kadro ile devam edeceğine dair gayri resmi bazı açıklamalar olsa da olayın asıl muhatabı olan Ak Parti'den herhangi bir açıklama ve bilgilendirme gelmedi.

Bu sessizlik kamuoyunda bu olayın doğruluğu ve gerçekliği ile birlikte sanki savunulamaz ve izah edilemez ve şehre olumsuz yansıması olacak bir vakaymış algılanmasına sebep oluyor.

Öyle ya ortada herkesin konuştuğu bir mesele ve şehri ilgilendiren bir konu var ancak bu konuya ışık tutacak bir açıklama ve beyan yok.

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın sağlık sorunları sebebiyle istirahat ettiğini biliyor ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İl başkanlığından beklemediğimiz bu açıklamanın milletvekillerinden gelmemesi oldukça manidar ve düşündürücü.

Umarız bir milletvekilimiz çıkar da konuyu detaylarıyla açıklığa kavuşturur.

Yorumlar 14
Büşra Karagöl 25 Ağustos 2024 18:59

O nasıl bi kurum yapılanması ki Muş ilindeki teşkilatı Elazığdakine hükmediyor? Akp nin yaptıkları hep böyle başıboş, akla ve mantığa sığmayan işler, biz böyle istedik böyle olacak saçmalığı gene. Thy yi yöneten akp den bu kadar olur. Akp nin vekilii de tüm teşkilatın çoluk çocuğunu thy de işe aldırır susar böyle, thy de işe girebilecek ne kapasiteli evlatlarımız var ama akp li olmayana su bile yok. Yazık vallahi bu anlayışa da bunlara oy verene de.

Mikail Polat 24 Ağustos 2024 23:19

Susun susun, ele köşeze çekilin heç bişe yapmayın. Zaten son 15 senedir akp millet vekilleri şehrimiz için ne yapiki? Onlar Elazığ milletvekili değil akp nin millet vekilleri. Meclisde de beleler, partileri istedimi el galduriler, okadar.

Cuma Gakgo 24 Ağustos 2024 11:32

Beş tene millet Vekilimiz var bitek bu üçü ses etmi, niye? Esnaf kredilerinin faizleri fırladığında da milleti susturilerdi, sesizi etmeyin protesto yapmayın, halledecez dediler, hepsi boş çıhtı. Küçük ortah da ele iş olsun diye gonişi, görik zar. Hade Muşu Elazığa balayında, yapabili misiz?

Ülkü 24 Ağustos 2024 11:28

Akp nin ilimizdeki yöneticileri, eskilerde dahil, millet vekilleriinde en az 1-2 tane yakını thy de işe girmiş son 15-20 senede. Dert etmeyin, sessiz kalmaları hep bundan, bunlardan Elazığa da ülkeye de fayda yok, anlayın artık. Yollayın gitsinler.

Bahri Orakcı 24 Ağustos 2024 11:17

Thy başka ile bağlanmış ya da bir devlet kurumu elazığdan taşınmış, mesela Elazığ şeker fabrikası kapanmış,... Bu tip durumlar akp ve şurekasının sorunu değildir hatta hiç dert etmezler. Onlar daha çok maddi konularda uzmandırlar, mesela toki ihalesini hangi firma kaça almalı gibi. Zihniyet bu zaten, şaşırmıyorum.

İlteriş 24 Ağustos 2024 11:10

Elazığ bunların zerre umurumda değil, size söyleyem. Bunların derdi ihaleler. Thy Elazığ isterse Azerbaycana bağlansın hiç umurlarında olmaz. Akp liler hep böyleydi zaten, biz inanmak istemedik uzun süre.

Yaşar 23 Ağustos 2024 23:47

Oldu olacak Elazığı da Muşun ilçesi yapsınlar. 5 vekil de sorumlu bundan, kimse kendini temize çekmesin. Bu ayıp beşinize yeter de artar bile

Ensar 23 Ağustos 2024 22:56

Şaşılacak bişe yokki. Adamlara susun sesiz etmeyin demişler, onlar da susmuş belliiki.burdan çıkacak sonuç, bizim bi fikrimiz yok, başkanımız ne derse onu yaparız. Bunlar vekilliği başka bir görev olarak algılayan kişiler, onlar halkın değil partinin adamı, halka değil partiye çalışırlar ve bu çalışmaların her türlüsü mübahrır. Allahtan bizde 5 tanenin üç tanesi böyle, beşinin de akpli olduğu zamanı hatırlıyoruz, nşallah sayıları dahada azalır.

Yavuz Obuz 23 Ağustos 2024 22:49

Çağalarını thy de işe aldırmışlar, torpilin alasını thy de yapiler zaten hepsinin yedi sülalesi thy de çalişi, eski akp il yöneticileri ve millet vekilleri buna dahil. Thy babalarının çiftliği olmuş. Bunlar hangi sözlerini tuttu, Elazığ için ne yaptılar allah aşkına. Hani esnafların kredi faizleri düşecekti, düzelteceklerdi, bu pertek köprüsü ne oldu, nerde yapılacak, açıklamiler, dertleri rant sağlamak, o bölgelerde tarla kapatmalar. Yazıklar olsun bu zihniyete.

Bilge Aşut 23 Ağustos 2024 22:33

Thy yi de bunlar yönetiyor, bunların partilerinin çiftliği gibi, çocukları, yeğenleri akrabaları thy de çalışıyor, bilmiyoruz zannetmeyin. Nasıl ses çıkarsınlar, birer köle olmuşlar.

Şedele 23 Ağustos 2024 22:30

Yüzleri varmıki konuşalar. Hiç biri işe yaramayan vekiller. Seçenler yani oy verenler utansın ne diyek.

Alparslan 23 Ağustos 2024 21:42

Tabikii susacaklar. Onların görevi meclisde oturup gelen her tasarı ve kanuna sorgusuz sualsiz el kaldırmak. Kendi fikirleri mi var sanki. Bugüne kadar halkın hayrına ne yapmışlarki. Bu sebepten, umurlarında mı Elazığ thy nin durumu. Thy nin ihaleleri elazığda verilseydi o zaman nasıl koştururlardı.... Rant yoksa halk umurlarında hiç olmaz. Akp bu işte.

GAKKO 23 Ağustos 2024 20:04

TEK SÖYLENECEK SÖZ ÇOK YAZIK ÇOK AKP MİLLETVEKİL LERİN DEN GÖRÜŞ BİLDİR MEMELERİ

Alper Kadir 23 Ağustos 2024 19:09

Niye şaşırdınız anlamadım?

Bakmadan Geçme