ŞAHİNKAYA ORTAOKULU'NDA TÜBİTAK FUARI

Şahinkaya Ortaokulu Müdürü Mustafa Yavuz, Proje yürütücüsü matematik öğretmeni Sibel KURŞUN ATICI ve Fen bilgisi öğretmeni Mehmet ŞENER'in or

TAKİP ET
Şahinkaya Ortaokulu Müdürü Mustafa Yavuz, Proje yürütücüsü matematik öğretmeni Sibel KURŞUN ATICI ve Fen bilgisi öğretmeni Mehmet ŞENER'in organizasyonunda düzenlenen fuara 50 öğrenci 20 proje ile çalışmalarını sergilediler.

Fuarın açılışına Fırat Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof Dr. Zahir YILMAZ, Şube Müdürleri Kazım KARACA, Selami ÇİÇEK, Hurrem USLU, K. Zihni ÇAĞDAŞ, Ferhat EMRE, Cemil ÇİFTÇİ, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yardımcı Doç. Dr. Hilal KAZU, Yardımcı Doç. Dr. İbrahim Yaşar KAZU, ARGE biriminde çalışan öğretmenler, Memur-Sen Başkanı İbrahim BAHŞİ, İl merkezindeki okul müdürleri, köy muhtarları, öğrenci velileri katıldı.

Proje yürütücüsü matematik öğretmeni Sibel KURŞUN ATICI ve Fen bilgisi öğretmeni Mehmet ŞENER'in katkılarıyla yapılan çalışmalar katılımcıların beğenisine sunuldu.

Toplam 50 öğrencinin bir araya gelerek 20 ayrı proje, Okul Müdürü Mustafa YAVUZ, proje yürütücüsü matematik öğretmeni Sibel KURŞUN ATICI ve fen bilgisi öğretmeni Mehmet ŞENER'in rehberliği ve özverili çalışmaları sonucunda hazırlandı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ile çocukların gelecekte ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı ve bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmak amacıyla Şahinkaya Ortaokulu'nda bu yıl ikincisi düzenlenen fuar'ın her yıl daha da geliştirerek tekrarlanacağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme