Sağlıkta Gecekuşu Dönemi

2017 yılından beri Elazığ Sağlık İl Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Cahit Polat, 7 Mayıs 2024 tarihinde müdürlük görevinden ayrılmıştı.

TAKİP ET

Bu tarihten sonra atama yapılmayan ve vekaletle yürütülen Elazığ Sağlık İl Müdürlüğü görevine ilimizin yakından tanıdığı, halkımıza hizmet etme konusunda fedakârlıklarına herkesin şahit olduğu Dr. Emrah Gecekuşu atandı.

Dr. Emrah Gecekuşu, daha önce Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde Başhekim Yardımcılığı görevinde bulunmuş ve halkımızın takdirini kazanmıştı.

Daha sonra Halk Sağlığı Başkanlığı görevlerine atanan Dr. Gecekuşu, bu görevinde de başarılı bir grafik çizmişti.

Dr. Gecekuşu'nun İl sağlık Müdürlüğü görevinde de birçok projeye imza atması ve sağlık alanındaki çalışmaları daha da ötelere taşıması bekleniyor.

Hakimiyet ailesi olarak Dr. Emrah Gecekuşu'na yeni görevinin hayırlı olması dileklerimizle başarılar diliyoruz.

Yorumlar 3
Hasbi 17 Ağustos 2024 06:55

Tabii ki Erol Keleş kazandı. Çünkü kendisinin zamanında başhekim yardımcısıydı. Geçen bu süreçte kaybeden yine Elazığ oldu. Sağlık sektörü siyasi rekabete alet edilmemeliydi. Çünkü Elazığlılar olarak hepimiz bu pis rekabetten olumsuz etkileniyoruz. Maalesef Elazığ’da sağlık alanında büyük sıkıntılar var. Üniversite hastanesinde herşey asistanlara teslim edildiği için kimse oraya gitmek istemiyor. Çünkü hocalar hasta bakmıyorlar. Fethi Sekin’de ise bütün doktorlar uzman olduğu için herkes oraya akın ediyor. Ama orada da büyük bir ihtimalle yönetimden kaynaklanan büyük bir başıboşluk var, kimse çalışmıyor. Basit bir ultrason çekimi için bile önümüzdeki sene Ocak ayına gün veriliyor. Endoskopiye 1 yıl sonraya randevu veriliyor. Erol Keleş iyi yönetiyordu hastaneyi, milletvekili yapılması kendisine ve Elazığ’a yapılmış en büyük kötülüktür.Yazık oldu…

Hakimiyet sen bilirsin 14 Ağustos 2024 21:13

Hakimiyet sen bilirsin gecekuşu hangi vekilinizin adamı? Yani hangi vekil müdürlüğü kazandı

Yetkin emre 14 Ağustos 2024 19:50

Başı boş kurum olduğuna imzamı atarım 5ay öncesinde il valiliğine vermiş olduğum dilekçem il sağlık müdürlüğüne sevk edildi .5 ayda tarafima cevap verilmedi kendim müdürlüğe gidip dilekçemi akıbetini sormak için birtek dayak yemediyim kaldı. Neyse sonuç ta dilekçemi buldularsada mantıksız cevap tarafıma verildi

Bakmadan Geçme