Sadece Elazığ'da değil...

TAKİP ET
Geride bırakmaya hazırlandığımız yıla ilişkin farklı alanlarda yapılan araştırmalara bir yenisi eklendi. ORC Araştırma, 2020'nin en beğenilen milletvekillerine dair bir çalışma yaptı. Araştırmada her milletvekilinin kendi seçmen grubunda değerlendirildiği, genel başkan ve genel başkan yardımcılarının araştırmaya dahil edilmediği belirtildi.

Türkiye genelinde yapılan araştırmada, yaptığı çalışmalarla Elazığ'ın beğenisini toplayan CHP Milletvekili Gürsel Erol, 2020 yılının en çok beğenilen milletvekilleri arasında yer aldı.
Yapılan bu araştırma iki gerçeği ortaya koyuyor. CHP milletvekili Gürsel Erol, hem ilimizde yapılan anketlerde ve sokak röportajlarında en başarılı milletvekili seçiliyor hem de kendi parti tabanında yapılan anketlerde öne çıkan birkaç milletvekilinden biri oluyor.

ORC tarafından yapılan ankette CHP tabanı tarafından en başarılı milletvekili seçilmesi de gösteriyor ki parti tabanı Erol'un yaptığı siyaset ve özellikle muhalefet tarzını benimsiyor ve onay veriyor.

Her şeye hayır diyen, milli konularda bile eleştiri getirip, ülkenin başarılarına ortak olmayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yerine, terör örgütüyle mücadele ve Azerbaycan gibi milli konularda hükümete destek veren ve yapılanları başarılı bulan Erol'un siyaset tarzı tabandan da onay alıyor.

Bu anket de gösteriyor ki CHP milletvekili yakın gelecekte hem partisine hem de temsil etiği siyaset tarzına önemli katkılar sunacak bir konuma yükselecek. Bununla hem siyaset, hem ülkemiz hem de şehrimiz kazanacak.


Bakmadan Geçme