Rotamız ve Hedefimiz Belli

İlimiz heyetinin Savunma Sanayii yatırımlarının Elazığ'a çekilmesi noktasındaki temasları devam ediyor.

TAKİP ET

Ak Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baloğulları, geçen gün Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün'ü ziyaret etmişlerdi.

Heyet daha sonra da Milli Savunma Bakan Yardımcımız ve hemşehrimiz Şuay Alpay'ı ziyaret ederek ilimizde savunma sanayi alanında yapılacak olan yatırımlarla ilgili taleplerini ilettiler.

Aynı heyet, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile de görüşerek yatırımların ilimizde yapılması konusundaki isteklerini en üst makama da iletmiş olacaklar.

Bu görüşmelerin en önemli özelliği, şehrin siyasileri ve yöneticilerinin bir taleple ilgili kenetlenmesi, ortak hareket etmesi ve ortak bir ses vermesi.

Bu tablo hep özlediğimiz ve arzu ettiğimiz tabloydu. Geçmişte benzer görüntülere hasrettik.

Özellikle Maden ilçemizde yaşanan heyelan sebebiyle ilçe halkının mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında tüm milletvekillerimizin ortak hareket etmesi ve birlikte ziyaretlerde bulunmasıyla başlayan sürecin savunma sanayi yatırımları noktasında da devam etmesi de gösteriyor ki şehir rotası ve hedefi belli bir gemi olarak sahil-i selamete doğru ilerliyor.

Bu birliktelikler ve ortak hareket etmelerin somut neticeleriyle şehrimizde yeni ve pozitif bir enerji oluşacaktır. Heyete gayretleri için teşekkürler.

Bakmadan Geçme