RAMAZAN COŞKUSU KÜLTÜR PARK'TA SÜRÜYOR

Elazığ'ın yeni yaşam merkezi Kültür Park özel isimlerin konserleriyle ve düzenlenen pek çok etkinlikle Ramazan ayının vazgeçilmez mekanlarından biri oldu

TAKİP ET
Elazığ'ın yeni yaşam merkezi Kültür Park özel isimlerin konserleriyle ve düzenlenen pek çok etkinlikle Ramazan ayının vazgeçilmez mekanlarından biri oldu. Kültür Park'ta sevenleriyle bir araya gelen Ahmet Yüce, seslendirdiği birbirinden özel ilahilerle gönülleri buluşturdu. 
Elazığlıların yoğun ilgi gösterdiği programa, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Belediye Başkan Vekili M. Asım Nazırlı, Başkan Yardımcısı Sedat Karataş da katıldı. Programın finalinde sevilen sanatçılar Azmi Ozan ve Emrah Güllü de sahneye çıkarak, Ahmet Yüce ile birlikte Harput ilahisi seslendirdiler. Sanatçıların birlikteliği, katılımcılardan büyük alkış aldı.
Başkan Yanılmaz, 'Bu yıl Elazığ'da Ramazan bir başka güzel geçiyor. Hem Harput'ta, hem Kültür Park'ta Ramazan etkinliklerimiz devam ediyor. Programlarımız eğlendirirken, dinlendirirken aynı zamanda da Ramazan ayının manevi havasını en iyi şekilde hissettiriyorlar. Bizler bu ayın bereketine ve manevi havasına uygun programları sizlerin beğenisine sunarak, bu ayı en iyi şekilde değerlendiriyoruz' dedi.
HARPUT İLAHİLERİ ALBÜMÜ ÇIKTI 
Elazığ Belediyesi'nin projesi ve desteğiyle 'Harput İlahileri' isimli albümünü piyasaya süren sanatçı Ahmet Yüce'ye övgülerde bulunan Başkan Yanılmaz, 'Ahmet Yüce kardeşimiz, Şem-a Yanan Pervaneler' isimli esriyle Harput musikisinin tasavvuf yönünü tüm dünyaya tanıttı. Elazığ Belediyesi ile birlikte bu parçanın klibini de hazırlayarak, yerelden ulusala, ulusaldan uluslararası düzeye çıkarmış olduk. Bu çalışma, Elazığ'ın tanıtımı adına önemli bir çalışmadır. Bunu hep söylüyorum. Bir şehirde yol yapılır, kaldırım yapılır ama o şehri şehir yapan kültürü ve sanatıdır. Dört bin yıllık Harput kültürünün tasavvuf musikisi bölümünü Ahmet Yüce kardeşimizle birlikte tüm dünyaya tanıtmış olduk. Kendisine teşekkür ediyorum' diye konuştu.
DÜNYACA ÜNLÜ MISIRLI HAFIZ ELAZIĞ'A GELİYOR 
Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri büyük bir coşkuyla devam ederken, 28 Haziran'da dünyaca ünlü Mısırlı hafız ve Kur-an'ı Kerim okuyucusu Muhammed En-Nasr Elazığlılarla buluşacak. Harput Sarahatun Camii'nde kılınacak teravih namazının ardından ise Muhammed En-Nasr tarafından Kur-an'ı Kerim ziyafeti sunulacak.

Bakmadan Geçme