Pertek Köprüsünde Flaş Gelişme!

Elazığ ve Tunceli'yi doğrudan ilgilendiren, aynı zamanda ülke trafiğine ve ulaşımına büyük katkısı bulunacak olan ve yıllardır planlanan Pertek Köprüsü ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Elazığ, Tunceli ve başta çevre iller olmak üzere şehirlerarası yol güzergahlarını rahatlatacak olan Pertek Köprüsü Projesinin ihalesi imzalandı.

Müjdeyi sosyal medya hesabından duyuran Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş,

“Pertek Köprüsü Proje İhalesi İmzalandı

Elazığ ve Tunceli'nin yanı sıra birçok bölgeyi birbirine bağlayacak ve ulaşım ihtiyaçlarına büyük katkı sağlayacak Pertek Köprüsü Proje İhalesi bugün itibariyle imzalanarak önemli bir aşama daha kaydedildi.

Aziz şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Özel Haber
Yorumlar 3
Yavuz Selim 28 Şubat 2024 21:01

Gene seçim yaklaştıya...Hakimiyet haberde boş haberler yapmaya başladı, gene tek derdi iktidar partisine yaranmak, ayıp vallahi, biraz aydınlatıcı haner verin. Yarın-öbürgün de elazığda petrol bulundu diyebilirsiniz yada doğalgaz bulundu falan, valla şaşırmam, zannesisizki her okuyan inandı akp nşn yanında duracak, destekleyecek. Erol beyede yazık oldu, siyasete girip hem de akp den siyasete girip yazık etti. Başarılı bir hekimindi, şimdi insanların kızgınlıkla baktığı biri oldu. Neyse, siz boş yapmaya devam edin, belki tutturursunuz.vallahi haberlerinizin bir çoğuna sadece gülüyorum.

Apo dayı 27 Şubat 2024 18:52

Dilin kemiği yok

Rado 27 Şubat 2024 17:16

Sayın vekilim, nasıl bir projeymiş bu, nerden geçiyor, hangi şirket yapacak..yav bitek ben mi bilmim, bilen söylesin hele. Allahan gurban, sen keşke doktorluk yapmaya devam ededin,hastanelerde doktorda yok.

Bakmadan Geçme