Periler şeytanın bacağını kırdı!

Elazığ İl Özel İdare, kendisi gibi play-off mücadelesi veren Edremit Bld. Gürespor'u deplasmanda devirdi ve Derya Özyer ile ilk dış saha galibiyetine imza attı

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 23. Haftası'nda Elazığ İl Özel İdare, deplasmanda Edremir Bld. Gürespor ile karşı karşıya geldi. 1 Mart Çarşamba günü saat 18.00'de Edremit Spor Salonu'nda oynanan maça etkili başlayan ev sahibi ekip ilk periyodu 24-21 üstün tamamladı. İkinci periyotta toparlanan potanın perileri devreye 1 sayı farkla 47-46 önde girmeyi başardı. Başa baş geçen üçüncü periyotta skor üstünlüğünü korumayı başaran temsilcimiz bu periyodu da 63-61 önde kapattı. Nefesleri kesen son periyotta hata yapmayan Elazığ İl Özel İdare, salondan 81-76 galip ayrılmasını bildi.

Geçtiğimiz hafta İzmit Belediyespor karşısındaki iç saha mağlubiyetinin izlerini silen potanın perileri, Antrenör Derya Özyer yönetiminde ilk dış saha galibiyetine de imza atmış oldu.

Elazığ İl Özel İdare 4 isim çift hanelere ulaşırken, Sharon Houston 28, Nihal Güngör 17, Başak Altubey 14 ve Tuğçe İnöntepe 11 sayı üretti.

Edremit Bld. Gürespor'da ise Kara Braxton'un 20 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

Puanını 32 yapan ve 7. Sıradaki yerini koruyan mavi-beyazlı ekibimiz, ligin 24. haftasında cumartesi günü saat 16.00'da Bursa Bşb. Budo ile karşı karşıya gelecek.

Bakmadan Geçme