OYNANAN OYUNLAR BOZULACAK

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

TAKİP ET
Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 Milletvekillerini sert bir dille eleştirerek, 'Bunu Demokrasi adına yaptık diyenler Demokrasiyi maalesef katlettiler. O gün hem parti içi demokrasilerini yok ettiler hem de  demokrasi anlayışlarını yerle bir ettiler. Bu CHP'den beklenecek bir şeydi. Çünkü dün dediklerini bugün inkr eden bir yapıya sahipler.Bu gerçekten çok çirkin ve ahlaksızca bir oyun. ' dedi.

 

KİMSENİN HADDİ DEĞİL

TBMM'de CHP Milletvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a yönelik yaptığı hakareti kınıyorum diyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanına o hareketleri yapmak hiç kimsenin haddi değil'' diye konuştu.

 

MİLLET OYNANAN OYUNLARI SANDIKTA BOŞA ÇIKARACAK

Türkiye yeni Bir vaka ile karşı karşıya kaldığını ve adeta Vekil borsası kurulduğuna dikkat çeken Açıkkapı,' Bir siyasi partinin seçimlere gireceği ortada iken 15 Milletvekilinin bir siyasi partiye peşkeş çekilmesini tarih yazacak. Bu CHP'nin tarihine  kara bir leke olarak yazılacak. Türkiye'de oynanan oyunun ve resmin iyi incelenmesi lazım. Burada Erdoğan 'a  ve Türkiye'ye kumpas kuruldu. Bu kumpasın  küresel aktörleri ve temsilcileri var.Ama bugüne kadar oynadıkları  bütün senaryoları boşa çıkardık. Geçmişte Cumhuriyet mitingleri ile meydanlara inenlerin, gezi olayları ile 17-25 Aralık darbe girişimi ile,15 Temmuz ile ne hedeflendi ise bu memleket üzerinde  yine farklı senaryolar hazırlanıyor. Ama Allah'ın izniyle milletimiz ile birlikte bunları sandıkta boşa çıkaracağız.' dedi.

 

CHP'NİN OYUNU ÇİRKİN VE AHLAKSIZCA

CHP'li kiralık vekillerin günü geldiğinde yine aynı parti tarafından değerlendirileceğini söyleyen Ejder Açıkkapı, ''Ama bu gerçekten çok çirkin ve ahlaksızca bir oyun. İyi partinin seçimlere gireceği ortada iken böyle bir şeye gereksinim duyulması ve bunu Demokrasi adına yaptık diyenler Demokrasiyi maalesef katlettiler ''diye konuştu.

Açıkkapı,' CHP içindeki gerçek CHP'lilerin bunu kabul etmeyeceği aşikrdır. Çünkü CHP art niyetliler  tarafından işgal edilmiştir. Bu millet birçok senaryoyu boşa çıkardı. Kağıttan kayığa kimse binmesin.' dedi.

 

MİLLET CEZASINI KESER

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,'Abdullah Gül'ün adaylığını bilmiyoruz ama bugün Türkiye  üzerinde oynanan oyunlar ortada iken sayın Gül bunlara alet olacaksa,bu aziz millet cezasını keser ve cezasını verir ' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme