ONUR GÜNEYİN BİREYSEL HATALARI

      Hafta içi yaşanan yönetimsel kriz başkan Selçuk Öztürk'ün takımın desteğe ihtiyacı olduğu gerekçesi ile istifa etmesi futbolcular

TAKİP ET
      Hafta içi yaşanan yönetimsel kriz başkan Selçuk Öztürk'ün takımın desteğe ihtiyacı olduğu gerekçesi ile istifa etmesi futbolcuların idmana çıkmama eylemi ile birlikte basın toplantısı yaparak seslerini duyurmaya çalışmaları ilk 6 yı hedefleyen bir takım için kötü bir izlenim olarak bir haftayı geçirmiş oldular. Yine de bunlara destek olan Sayın Vali ve Belediye Başkanı'nın yemekli toplantıda bir araya gelerek bir miktarda para desteği sağlamaları yeterli olmasa da buruk bir şekilde takım Samsun deplasmanına gitti. Yalnız Segbefia'nın kendini takımın dışına atması hiçte doğru değildi. Hafta içi de takımın Samsun maçına ne kadar hazırlanıp hazırlanmadığı da ve ilk 6 yı kovalayan bir takım nasıl motive olabilir? O da düşündürücü …

     Elazığspor maça Segbefia'nın eksikliği ile başladı. İlk devre iki takım da vasat top oynarken iki takım da kanatları kullanmaya çalıştı ama Samsunspor bunu daha iyi yapabildi. 22. Dakikada Kaptan Onur'un çok basit bir bireysel hatasını Musa Aydın gole çevirdi. 5 dakika sonra yine Onur aynı hatayı yaptı. Bu kez Ersel dışarı attı. 36. Dakikada günün kahramanı Onur bu kez kendi kontrolündeki topu rakibe kaptırdı. Dönen topu da penaltı yaptırdı ve ilk devre Samsunspor 2-0 ile soyunma odasına gitti.
      İkinci devre daha istekli ve arzulu olan Bordo-Beyazlı temsilcimizdi. 53. Dakikada Murat Kalkan'ın karambolden önüne düşen topu gol yaptı. İlk devre isteksiz, ikinci devre istekli olan takımımız 2-0 dan sonra maçı döndürebilirdi. O pozisyonları da buldu. Rakibine de pozisyonlar verdi ama kalede Çağlar yıldızlaşınca etkisiz hale getirdi. Hak etmediği bir skorla dönmüş oldu.
    Onur Güney'e sormak lazımdı. Kaptan olarak dümene geçiyorsun, eylem yapıp alacağınızın peşine düşerek takımı sabote de ediyorsunuz ama sahaya çıktığınız zaman formanın hakkını neden veremiyorsunuz? Bugün bu takım mağlup olduysa tamamen Onur'un bireysel hatalarından kaynaklandı.
      Genç kaleci Çağlar bugün inanılmaz oynadı. Zaten iyi kaleci olduğunu Giresun maçında da kaleye geçerek başarılı kurtarışlarla kendini belli etmişti. Bugün sahanın yıldızı Çağlar ile birlikte Mehmet Yiğitti.
       Maçın hakemlerine gelince, iyi bir yönetim gösterdi. Pekte hakemlik bir pozisyon olmadı. 

Bakmadan Geçme