'Önceliğimiz kalıcı gelir sağlamak!'

TFF 1

TAKİP ET
TFF 1. Lig'de üst üste aldığı puanlarla taraftarının yüzünü güldüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da Genel Sekreter Mehmet Ali Erol, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Takımın son durumu, kalıcı gelirler noktasındaki çalışmalar, isim sponsorluğu, Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor maçları hakkında değerlendirmelerde bulunan Erol, taraftarlara da önemli mesajlar gönderdi. Elazığspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Erol'un açıklamaları şöyle;


“GÜZEL GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR”
“Sezona şanssız bir başlangıç yaptık. Transfer tahtamızın kapalı olmasından dolayı sıkıntılı bir süreç geçirdik geçen seneden beri. Takımımızın iyi yolda. Çok güzel oynamaya başladı. Dışarıda oynadığımız Manisa maçı olsun, içerideki Bolu maçı olsun, onlar şanssız mağlubiyetler oldu. Takımın iyi gitmesi için galibiyetlere ihtiyacımız vardı. Üst üste aldığımız galibiyetler bizde bir doping etkisi yarattı. Takım iyi oynamasına karşın gol yollarında yaşanan sıkıntılar, -6, -3 puan ihtimdigereri takımı olumsuz yönde etkiledi. İnşdigerah onları da çözüp ilk yarıda alabildiğimiz kadar puan almayı hedefliyoruz. Şuanda takımda birlik, beraberlik en üst seviyede. Herkes bir birine güveniyor, ödemelerde herhangi bir sıkıntımız yok. Kalıcı gelirlere ihtiyacımız var şu anda onlarla uğraşıyoruz.”

“İŞ ADAMLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ”
“Şuan hali hazırda benzinlik, otopark görüşmeleri var. Sayın valimizden o konularda destek aldık. Belediye başkanımız sağ olsun desteklerini veriyor. Elazığlı iş adamlarımızdan destek bekliyoruz burada. Büyük bir gece organize etmeyi planlıyoruz. Bunları üst üste getirirsek, ligin 2. yarısında güzel günler bizleri bekliyor. Birlik beraberlik çok iyi. Önemli olan da birlik ve beraberliğin iyi olması.”

“PARA İSTEMEK ÇOK KOLAY DEĞİL!”
“Elazığspor, Elazığ'ın markasıdır. Dışarıdaki insanlar bizden daha çok takip ediyorlar. Arayıp diyorlar ki abi takım ne olacak, durum nasıl? Yani Elazığspor'la yatıp, Elazığspor'la yatan insanlar çok. Burada bizim tek eksiğimiz kalıcı gelirler. Biz bu takıma öncelikle güzel gelirler sağlamalıyız. Bir iş adamının her zaman kapısına gidemiyorsunuz, para istemek çok kolay değil. Herkesin bir noktaya kadar takıma sahip çıkma durumu var. Onun için bizim önceliğimiz takıma kalıcı gelir sağlamak. Mesela şu an Elazığspor Store mağazamız açıldı. Güzel markalarla anlaştık. Daha önce sıradan markalarla anlaşılmıştı. Biz istiyoruz ki insanlarımıza da hitap etsin ürünlerimiz. Arkadaşlarımız dışarıdan forma istiyordu ama gönderemiyorduk. Bu sıkıntıyı da aştık çok şükür. İnternetten de aktif hale getireceğiz. Önümüzdeki hafta büyük bir açılış yapacağız inşdigerah.”

“YÖNETİMİMİZ, BORÇTAN KAFASINI KALDIRAMADI!”
“Büyük bir gece düzenlemeyi planlıyoruz. Bütün iş adamlarımızı davet edip, burada olur, İstanbul'da olur, Ankara'da olur. Bütün bürokrasinin katılacağı bir gece planlıyoruz. Öncelikle takımın arkadan gelen borçları bizleri epey yordu. Yönetimimiz, borçlardan kafasını bir kaldıramadı. Başkanımız inanın gecesini gündüzüne katmış, bu durumu nasıl atlatabileceğimizi düşünüyor. Allah'a çok şükür kulüp lisansımızı çıkarttık. Biliyorsunuz bir çok takım -3 puanla cezalandırıldı. Akşamda 5'te süre bitiyordu. Biz saat 4.30'da bunları içeri verebildik. Bunlar hep başarı bizim için. Çok büyük bir borç yükü var ve gelen nakit akışına bloke koyulmuş şu anda. Biz bunları yavaş yavaş hdigeretmeye çalışıyoruz, istemesek de bazı aksaklıklar oluyor.

“İSİM SPONSORLUĞU İÇİN 1-2 FİRMAYLA GÖRÜŞÜYORUZ”
“İsim sponsorluğu için 3-4 firmayla görüşüyoruz. Daha önce maçların canlı yayını olmadığı için insanlarımız biraz sıcak bakmıyordu. Maçların naklen yayını olmadığı için insanlarımız uzak durdu. Televizyonlarda daha yeni başladı naklen yayın. Onun için talep var. Biz 1-2 şirketle görüşüyoruz. Elazığ'ın bilinen firmaları bunlar. En kısa sürede o anlaşmayı yapıp, takımımıza nakit akışını sağlamayı hedefliyoruz.”

“YASAĞIN KALKMASINI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUZ”
“Bizim gönlümüzden geçen Malatyalı arkadaşların buraya gelmesidir. Maçlar birlik, beraberlik içinde geçsin. Eğer taraftar varsa takım vardır. Taraftar olmadan takım ruhu yaşanmaz. Şuan ki durum seyirci yasağının kalkmasının zor olduğunu gösteriyor. Malatya maçında biz taraftarımızdan şunu istiyoruz; gelsinler takımlarına sahip çıksınlar. Bütün Türkiye izliyor bu maçı derbi olduğu için. Bir Adana maçına bu kadar takınılmıyor ama bir Malatya olunca ister istemez her şey değişiyor. Malatya – Elazığ maçları olmazsa olmaz. İnşdigerah tribünlerimiz full dolacak ve centilmence geçecek maç. Seyirci yasağının kalkmasını canı gönülden istiyoruz. Biz isteriz ki birlik – beraberlik içinde iyi olan taraf kazansın. İnşdigerah o maçı kazanacağız, o maçı heyecanla bekliyoruz. Önceliğimiz tabiki Adana Demirspor maçı. Oradan puan yada puanlarla döndükten sonra Malatya maçını düşüneceğiz. Herkes kenetlenmiş durumda. Oradan puanlarla dönüp Malatya maçına bakacağız.

Bakmadan Geçme