Oldu da Bitti Maşallah!..

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) dün akşam saatlerinde 'değişim' ana gündemiyle toplandı. Toplantıda masaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından vurguladığı 'değişim' talebi ve iç muhasebe yatırıldı.

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleşen kritik toplantıda 2'si büyükşehir olmak üzere 5 il başkanının değişmesi gündeme geldi. AK Parti'de Zonguldak, Kastamonu, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Erzincan Afyonkarahisar olmak üzere 7 şehrin il başkanları değişti.

İl başkanları değiştirilen 4 ilin, 31 Mart seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçmesi dikkat çekti. Zonguldak AK Parti'den CHP'ye, Kastamonu MHP'den CHP'ye geçti, Adıyaman AK Parti'den CHP'ye, Afyonkarahisar AK Parti'den CHP'ye geçmişti.

7 il başkanını değiştirmekle sözde halkın verdiği mesajı yerine getirdiğini zanneden Ak Parti'nin bu cılız değişim hamlesi tabanda hiç bir karşılık bulmadı.

Ak Parti tabanı, tabanda değişim istiyor. Genel merkeze çöreklenmiş menfaat şebeklerinin ve ihale simsarlarının değişmesini bekliyor. İnadına iki dönem İstanbul ve Ankara'nın açık ara kaybedilmesine sebep olan çapsız ve yeteneksiz genel başkan yardımcılarının değişmesini talep ediyor.

Ve hala halka umut olamayan bir Ak Parti tablosunun devam etmesine sebep olan siyaset baronlarının evlerine gönderilmesini bekliyor.

Bunlar yapılmadığı takdirde değil 7, 77 il başkanı dahi değişse sonuç değişmeyecek ve Ak Parti'nin yeniden birinci parti olması mümkün olmayacak.

Yorumlar 6
Ensar 27 Haziran 2024 14:46

Bir yayın kuruluşu olarak, yazıda belirttiğiniz nitelikte bir partiyi nasıl olurdu bukadar sene desteklediz, sizindemi çıkarlarını vardı, şimdilerde itiraflar yapıyorsunuz iktidar partisi hakkında. Çok fazla yanlışları oldu ilimize, yandaşlarına kaydırarak haksız kazanç sağladılar hep bugüne kadar, artık herkes net görüyor..bakın yeni organize sanayi bölgesine, çevresindeki tüm araziler belli birkaç kişiye ait. Onlarda akp nin eski ve yeni milletvekili ayrıca da eski belediye başkanı. Eritip bitecek bu çıkar odağı.

Ak 26 Haziran 2024 11:18

İl Başkanı Deyişmesi Lazım Akp Elaziğ il başkanı deyişimi şart sahada yok garip gurabayı desteyi yardımı yok o koltuk hizmet koltuğu

Ak 26 Haziran 2024 10:28

İl Başkanı Deyişmesi Lazım Akp Elaziğ il başkanı deyişimi şart

Rado 26 Haziran 2024 00:38

Mollaköyde halen akp mi deyisiz allahan gurban. Yapmayın yav, tüm Türkiye ye rezil olduk, akp sayesinde. Gerekki artuh Mollakendili akp ye selam vermeye baba.

Yavuz Obuz 26 Haziran 2024 00:33

Ne kadar güzel tesbitler yapmışsınız, duygulandırdınız beni, farkında mısınız akp hakkında itiraflara bulundunuz... İhaleciler, üçkağıtçı lar., ne arasan akp de. Yeni çöreklendiler peki? Yok Gardaşım, akp hep böyleydi ama artık gizlenemeyecek kadar aleni oldu, utanmiler de. Benden öncekiler yedi ben de yiyecen amacındalar. Yoksa adam mı kalmadı M. Bulut u aday yapmayıp Ejder aday yapıldı. Ama şu da bir gerçekki, akp erimeye devam edecek, toparlanma artık mümkün değil.

23 25 Haziran 2024 18:45

Mollakendi belde başkanı istifa ettmedi halen daha Görevine devam ediyor sebebide AKP İLÇE başkanı Hasan'ın tarafında dolayı kollaniyor lar genel merkez tarafına haberi yok MİLLETVEKİLİ Gidip AKP belediye başkanı oy isteniyor bu halen daha Görevine devam ediyor

Bakmadan Geçme