OKULLARIN YIL SONU ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Kovancılar Anadolu Lisesi etkinlikleri kapsamında 4006 Tübitak Bilim Fuarı açılışını gerçekleştirirken yıl sonu gecesi düzenleyerek mezun olan öğrencilerine diplomaları

TAKİP ET
Kovancılar Anadolu Lisesi etkinlikleri kapsamında 4006 Tübitak Bilim Fuarı açılışını gerçekleştirirken yıl sonu gecesi düzenleyerek mezun olan öğrencilerine diplomaları dağıtıldı.

Düzenlenen programa Kovancılar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Hacı Akpınar, İlçe Jandarma Tabur Komutanı Faruk Kasar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çerçi, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Akpınar, Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 4006 Tübitak Bilim Fuarının açılışını gerçekleştirirken öğrenciler tarafından hazırlanan projeler hakkında projeleri hazırlayan öğrencilerden bilgiler aldı.Ardından okul tarafından düzenlenen yıl sonu gecesine katılarak öğrencilere diplomalarını takdim etti.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğine de katılan Belediye Başkanımız Hacı Akpınar, burada okuldan mezun olan öğrencilere çeşitli hediye ve diplomalarını takdim etti.

Başkan Akpınar, yaptığı konuşmasında öğrencilere başarılar dileyerek üniversite yaşantılarını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

Başkan Akpınar,''Bugün buradan acısıyla tatlısıyla mezun olarak ayrılıyorsunuz. Temennim odur ki en güzel üniversitelerde en güzel bölümleri bitirerek ülkeye ve millete hizmet edersiniz. Bunun için çok çalışmak gerekiyor. İnşdigerah geleceğimizi teslim edeceğimiz siz gençler bu millete ve ülkeye büyük katkılar sağlayacaksınız''dedi

Bakmadan Geçme