Öğrencilerden Hakimiyet'e Anlamlı Ziyaret

Nisa Yılmaz/ Bahçeşehir Okulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

TAKİP ET
Bahçeşehir Okulları Elazığ Kampüsü Müdürü Mehmet Yıldırımer ve öğrencileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Hakimiyet'i ziyaret ederek, gazete çalışanlarını kutladı.

 Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Yıldırımer, günün anlam ve önemine uygun olarak şunları ifade etti: 'ilimizde, Hakimiyet Gazetesi'nin çalışmalarını yakından izliyoruz. Okul olarak da takibini yapıyoruz. Gazetemizin okulu da büyük katkıları oluyor. İlimizdeki bütün eğitim kurumlarına tabi yardımcı oluyorlar. Biriken önemli haberleri iletiyorlar. Basın olarak gazetecilik, ilimizde büyük bir övgüyle söz ediyorlar Hakimiyet Gazetesi'nden. Yıllardır ilimize hizmet ediyor. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik ediyor ve gününüzü kutluyoruz.

Henüz 5. Sınıfta  Medyayı Takip Ediyor, Gazeteci Olmak İstiyor

Gazeteyi ziyarete gelen öğrenciler arasında Hamza Yılmaz, ileride gazeteci olmak istediğini söyledi. Gazeteciliğe olan merakı ile yaptığı ziyaretten memnuniyet duyan 5. sınıf öğrencisi Hamza Yılmaz, gazeteciliğe duyduğu ilgiyi şu cümlelerle ifade ediyor: 'Ben de ileride gazeteci olmak istiyorum. Ana haberlerin neden ön sayfada olduğunu merak ediyorum. Televizyonda haberleri takip ediyorum, gazete okuyorum. Gazeteci olmaya ilk 1. sınıfta karar verdim. Gazetecileri çok seviyorum.'
Yorumlar 1
EMRE ÖZAY 21 Aralık 2022 22:31

BU ÇOCUĞUN GELECEĞİ PARLAK GÖRÜNÜYOR

Bakmadan Geçme