NOHUT EKMEĞİ TEZGÂHLARDA YERİNİ ALDI!

Ramazan'da iftar sofralarında insanların değişmez lezzeti olan Nohut Ekmeği, Elâzığ'ın en yoğun çarşılarından biri olan Kapalı Çarşı'da satılmaya başladı

TAKİP ET
Ramazan'da iftar sofralarında insanların değişmez lezzeti olan Nohut Ekmeği, Elzığ'ın en yoğun çarşılarından biri olan Kapalı Çarşı'da satılmaya başladı.

Tanesi 1,5 TL'den satılan Nohut Ekmeği hakkında açıklamalarda bulunan Esnaflar' 'Nohut Ekmeğinin en büyük özelliği Ramazan ayında tercih edilmesidir. Elzığ'da vatandaşlar iftar sofralarında ve sahurlar da mutlaka bu güzel ekmeği bulundururlar. Bizler de Mübarek Ramazan ayı olunca tezghlarımız da satıyoruz. Şuan satışlarımızdan memnunuz. İnşdigerah satışlarımız daha artarak devam edecek' 'diye ifade etti.

''KAPALI ÇARŞI ÇOK SAKİN GÜNLER GEÇİRİYOR''

Ramazan nedeni ile Elazığ'ın en yoğun çarşılarından biri olan tarihi Kapalı Çarşının, bu aralar oldukça sakinler günler geçirdiğini ifade eden Esnaflar; 'İnsanlarımız havaların sıcak olmasından ve oruçlu oldukları için çarşımızı gündüz saatlerinde ziyaret etmiyor. İftara bir kaç saat kaldıktan sonra çarşıya gelip alışverişlerini yapıyorlar. Bizler de bu arada Nohut Ekmeğini satıyoruz. 'diye konuştu.

 ''VATANDAŞLAR FİYATTAN MEMNUN''

Nohut Ekmeğinin fiyat olarak normal olduğunu dile getiren Vatandaşlar, 'Nohut Ekmeğini çok sevdiğimiz için ramazan boyunca her gün alıyoruz. Fiyatı çok pahalı olmadığı için ekmeği satın almakta zorlanmıyoruz. 'dedi.

 

Bakmadan Geçme