Mutlu Aile Fotoğrafı

Hafta sonu siyasilerimiz için yoğun geçti. Siyasilerimiz derken bunu sadece Ak parti için ifade ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Zira Ak Parti dışında sahada olan ve çalışmalar gerçekleştiren başka bir parti ve siyasi çok da göremiyoruz meydanda.

TAKİP ET

Ak Partili milletvekilleri değişik programlarla halkımız, muhtarlarımız, esnaflarımız ve ev ziyaretleriyle de hane halkıyla buluşuyor ve çalışmalar ortaya koyuyorlar.

Milletvekillerimiz ve Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, vakit bulduklarında da kendileri bir araya geliyor ve birlik beraberlik duyguları içeren cümleler eşliğinde mutlu aile resmi veriyorlar.

Sürekli böyle olunması gereken normal bir hal ve durumu, olağanüstü bir olay ve gelişmeymiş gibi hemen tüm vekil ve il başkanı sosyal medyalarında yer alsa da bizce de görüntü ve temenniler güzeldi.

Bu resmin şehre yeni hizmetlerin gelmesine dönüşmesi de bizlerin en önemli beklentisi. Zira şehir siyasilerimizden birlik ve beraberlik dumanı tüten resimlerle birlikte ortak girişimlerle güzel hizmetler de bekliyor.

Milletvekillerimizin ve il başkanı Yıldırım'ın bugünden sonraki gündemleri ovaların sulanması ile proje ihalesi yapılan Pertek Köprüsü olduğunu biliyor bu konuda kendilerine başarılar diliyoruz.

Yorumlar 5
Gaddar 06 Mayıs 2024 06:09

Niye keyfiniz yerinde olmasınki vatandaş geçim derdiyle uğraşsın siz keyfinize bakın yiyin için gülün eğlenin nasıl olsa belediyeyide tekrar aldınız işler tıkırında sahi başkan nerede yav barışmadılarmı daha ayıp ayıp

İsmail Gurgoze 05 Mayıs 2024 17:03

Masallah, belediye seçimlerinden sonra millete parmak sallayan vekilde orda hani belediye reisi? Sizin derdiz hizmet etmek değil, boşuna şirinlik yapmayın. Hiç bir akp li hizmeti düşünmez sadece çıkarına bakar. Kesin yatırım bütvesi işini konuşup mütahitlik işleri için hesap yapmışlardır. Pertek köprüsü nerde kurulsun yol nerden geçsin, kimin arazileri var orda nerden arazi alalım, dağı taşı nasıl satalım, bitmez Gakgom bitmez, sata sata bitiremediler.

Bünyamin Çelikdemir 05 Mayıs 2024 16:58

Mutlulukları kesin rant hesaplamalarındandır. Hele o Pertek köprüsü meselesi çok su götürür, ciddi rant var, bence Elazığın hayrına bi iş olmayacak. Akp yaparsa rant elde eder, rant yoksa akp den hizmet beklemeyin.

Vuslat 05 Mayıs 2024 16:56

Ne kadar da mutlular, sanırsın çok çalışıp görevlerini yerine getirip Elazığ için bişeyler yapmışlar. Ovaları sulanmasın düşünen zihniyet 3 gündür geçitlerde kavşaklarda suda boğulma düzeyine gelen araç trafiğine çözüm olsun.

Vasfi Tok 05 Mayıs 2024 16:54

Hee hee, akp den hizmet bekleyin, başarılarda dileyin. Benim hiç bi beklentim yok, heleki Elazığ için. Sahipsiz kalmış bi memleket, nasıl olsa akp birinci parti oli herzaman, hiç yüzümüze de bakmazlar, kendini ve sadece kendini düşünenlerin partisi olmuş akp, Geçin bunları.

Bakmadan Geçme