Murat Kalkan yeniden Gakgoş!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un 2 sezonundur formasını giyen Murat Kalkan ile yeni sezon için yeniden anlaşmaya varıldı

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un 2 sezonundur formasını giyen Murat Kalkan ile yeni sezon için yeniden anlaşmaya varıldı. Beyefendi kişiliği ile taraftarların büyük takdirini kazanan Murat'ın sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. 2014-2015 Sezonu'nun başında transfer olduğu Elazığspor'da birçok maça çıkan tecrübeli oyuncu ile gerçekleştirilen görüşme neticesinde hiçbir sıkıntı yaşanmadı ve yeni sezon için anlaşmaya varıldı.

MURAT KALKAN KİMDİR?
1986 Bayburt doğumlu olan Murat, Türkiye kariyerine Gençlerbirliği ile merhaba dedi. Mardinspor, Hacettepe, Orduspor, Adana Demirspor, Atiker Konyaspor, Mersin İdman Yurdu ve Çankırıspor gibi takımların formasını giyen tecrübeli oyuncu, 2014-2015 Sezonu başında Elazığspor'a transfer oldu. Sağlam duruşu ve yerinde müdahaleleri sayesinde Mehmet Yiğit ile birlikte stoper mevkiinde uyumlu bir birliktelik sağlayan Murat Kalkan 2018 yılı sonuna kadar Bordo-Beyazlı formayı terletecek.
Stoper ve sol bek mevkilerinde görev yapan Murat, geçtiğimiz sezon 25 lig ve 4 Ziraat Türkiye Kupası maçında görev yaptı.

KAYALI ve ONUR SIRADA
Bordo-Beyazlı Temsilcimizin tecrübeli oyuncuları Murat Kayalı ve kaptan Onur Güney ile de en yakın zamanda masaya oturulacak ve sözleşmeleri uzatılmaya çalışılacak. Elazığspor daha önce Mehmet Yiğit, Tom, Alpaslan Öztürk ve Adem Alkaşi'nin sözleşme sürelerini uzatmıştı.

Bakmadan Geçme