Muhlise Teyze'ye Evinde Abonelik Hizmeti

Yaşlı, hasta ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlayan Fırat EPSAŞ ekibi, yaşı ve rahatsızlığından dolayı şubeye gelemeyen Muhlise Hanım'ı evinde ziyaret ed

TAKİP ET
Yaşlı, hasta ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlayan Fırat EPSAŞ ekibi, yaşı ve rahatsızlığından dolayı şubeye gelemeyen Muhlise Hanım'ı evinde ziyaret ederek; hem Muhlise Hanım'ın bayramını kutladı hem de abone sözleşmesini imzalattı.

Mağdur olmamaları adına elektrik tüketicilerini aboneliklerini kendi adlarına almaları konusunda uyaran FIRAT EPSAŞ'ın çağrısına uyan Elazığlı 95 yaşındaki Muhlise Göktürk, Fırat EPSAŞ abonesi oldu.

Bir yakınının başvurusu üzerine, yaşından dolayı şubeye gelemeyen Göktürk'ü evinde ziyaret eden Fırat EPSAŞ yetkilileri, abonelik sözleşmesi için Göktürk'ün imzasını da evinde aldı.

Bu vesileyle Göktürk'ün bayramını da kutlayan ekip, Muhlise teyzeyi de Fırat EPSAŞ aboneleri arasına kattı.

“Bize ulaşmak isteyip de ulaşamayana biz ulaşalım” sloganı ile abone olmak isteyen yaşlı vatandaşların bizzat evine giderek abonelik işlemlerini tamamlayan Fırat EPSAŞ; yaşlı, hasta ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşların şubeden evlerine ulaşımında da destek oluyor.

Bakmadan Geçme