'MUHALEFET PARTİLERİNİN AYNI SAFTA YER ALMASI BİR OYUN, AZİZ MİLLET BUNUN FARKINDA'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, Kovancılar İlçe teşkilat başkanlığı tarafından düzenlenen programda muhalefete yüklendi

TAKİP ET
Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, Kovancılar İlçe teşkilat başkanlığı tarafından düzenlenen programda muhalefete yüklendi. Kovancılar ve çevre ilçelerden gelen din adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderlerinin katıldığı toplantıda çözüm sürecinin önemine vurgu yapan Serdar, Ak Parti iktidarının 13 yılda Türkiye'yi şaha kaldırdığını ancak muhalefetin bu hizmetleri göremediğini savundu. Muhalefetin bu yaklaşımına anlam veremediğinin altını çizen Serdar, 'Ak Parti'nin 7 Haziran seçimlerinden yine bir zaferle çıkacağına eminler. Bunu önlemek için ellerinden geleni yapıyorlar ama milletimiz kararını vermiş. Kovancılar ve diğer ilçelerimiz kararını vermiş. Boşuna yorulmasınlar, ne yapsalar da artık Türkiye'yi eski günlerine döndüremeyecekler' dedi.

Seçim kampanyası boyunca muhalefet partilerinin proje üretmek ve yapacağı hizmetlerden çok Ak Parti'yi eleştirdiğini anlatan Serdar, 'Muhalefet partileri el birliğiyle Ak Parti'nin zaferini engellemeye çalışıyor. Ama buna güçleri yetmeyecek. Onların bir araya gelmesi bir senaryo. Milletimiz bu oyunun farkında. 7 Haziran'da onları sandığa gömecek' ifadelerini kullandı. Ak Parti adayı Serdar, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Seçimde artık son düzlüğe girdik. Bu son düzlüğe girerken artık seçim de rengini almış bulunuyor. Bugün Kovancılarda gördüğümüz tablo Ak Parti'nin Elazığ'a ve ilçelerine damgasını vurduğunu gösteriyor. Biz yola çıktığımızda, hizmetleri anlatmayı kendimize haya kabul ettik. Çünkü hizmet yapmak bizim asli görevimizdir dedik. Ama muhalefet partileri seçim boyunca aynı çizgide dizilerek dediler ki Ak Parti Elazığ'a hizmet yapmadı, Ak Parti'den memnun değiliz. Bunları aynı çizgiye getiren duygu seçimin önemini de belirten duyguydu. Çünkü bu seçimle birlikte Türkiye bir şeyin kararını verecek. Bu seçimin sonucu bize şunu gösterecek. Ya çözüm süreciyle birlikte burada kardeşlik hukuku tesis edilip oraya aktarılan milyarlarca dolar milli ekonomimize dahil olacak ya da Türkiye yeniden aynı bataklığa saplanacak. Çözüm süreciyle ve 7 Haziran seçimleriyle birlikte bu millet şunun kararını verecek. Ya yeni anayasa yaparak önümüzdeki kementlerden kurtulacağız, Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yerini alacak ya da 90'lı yıllarda olduğu gibi o koalisyon bataklıklarına saplanacak. Muhalefet partilerinin Ak Parti'nin hizmetlerini görememesine de anlam veremiyorum. Şu anda tüm muhalefet partileri her ne hikmetse aynı safta yer alıyor ki bu geçmişte görülmemiş bir durumdur. Yan yana gelerek Ak Parti'yi yıkmaya dolayısıyla bu ülkeyi bataklığa sürüklemeye çalışıyorlar. Ama bu aziz millet bu oyunun farkına vardı ve onları 7 Haziran'da sandığa gömecektir'dedi.

Bakmadan Geçme