MTTB TOPLANTI DÜZENLEDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar'ın katılımıyla, Milli Türk Talebe Birliği'nin Elazığ Şubesinde 'Gençlik ve Gelecek' konulu

TAKİP ET
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar'ın katılımıyla, Milli Türk Talebe Birliği'nin Elazığ Şubesinde “Gençlik ve Gelecek” konulu bir konferans düzenlendi.

Saat 14:00'te düzenlenen “Gençlik ve Gelecek” konulu konferansta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, gençlik yıllarını Milli Türk Talebe Birliği'nde geçirdiğini ve bunun şimdiki hayatında çok büyük etkisi olduğunu söyledi.

Geleceğimiz için bilinçli bir gençliğin yetişmesi gerektiğini belirten Acar, “bu aşama Milli Türk Talebe Birliği ve diğer sivil toplum kuruluşlarına büyük iş düşüyor” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminde yaşananlara değinen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar 1980 darbesini gördüğünü fakat böylesine bir vahşet yaşanmadığını söyledi.

15 Temmuz'da tankların önüne ilk atlayanlar gençlerdi diyen Acar, bilinçli bir gençliğin yetişmesi için 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandumda ‘Evet' oyu vereceğini açıkladı. Acar, Bütün gençlerinde Evet oyu vermesi ve bunun için mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

Bakmadan Geçme