Milliyetçi Elazığsporlular İftarda Buluştu

Milliyetçi Elazığsporlular taraftarlar grubu, geleneksel iftar programını gerçekleştirdi.

TAKİP ET

İftar programına Eski başkanlardan ve Elazığ TSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, MHP İl Başkanı Yunus Bal ve davetliler katıldı.

BAL: “SİZLERLE BİR ARADA OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM”
İftar sonrası bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Yunus Bal, armaya sahip çıktıkları için Milliyetçi Elazığsporlular derneği taraftarlar grubu üyelerine teşekkür etti. Bal, “Sizlerle aynı havayı teneffüs etmek sizlerle böyle güzel anlamlı bir günde benim için büyük bir onurdur. Sizlerin hakkı ödenmez gerçekten bu şekilde markaya en çok sahip çıkan, markaya hiçbir çıkar ve menfaat beslemeden bir armanın peşinde bizde çocukluğumuzda böyle koştuk çok defa otobüslerde aralarda yattık, bir koltukta iki kişi oturduk o yüzden öncelikle sizlere teşekkür ediyorum Elazığ'ın markasına bu kadar sahip çıktığınız için. Sizlerle bir arada olmaktan şeref duyuyorum” dedi.

IŞIKVER: “ELAZIĞSPOR'U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ, BUNUN SÖZÜNÜ VERİYORUM”
MHP Elazığ Milletvekili adayı Semih Işıkver de yaptığı değerlendirmede Elazığspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarının sözünü verdi. Işıkver, “Maalesef son dönemlerde Elazığspor'umuz bir siyasi istismar aracı haline döndü birçok noktada yanlış yönetildik. Küçük paralarla Elazığspor üzerinden çok ciddi şekilde reklamlarını yaptılar. Dolayısıyla biz bugüne kadar bu şehirde istismar aracı haline dönmüş Elazığspor'umuza herhangi bir katkı sunduğumuzda da bu katkıyı da kamuoyuyla paylaşmaktan bugünkü bu utanç duyduğumuz tablo sebebiyle geri durduk, utandık. Bugüne kadar siyasi olarak temsiliyet verilmediği için Milliyetçi Ülkücü Hareket Elazığ'da, Elazığspor adına aksiyon alabilecek bir siyasi temsilci çıkaramadığı için biz bazı noktalarda sadece Elazığspor'a maddi yardımda bulunan iş insanı kimliğiyle aranızda bulunduk. Bundan sonrası için bu şehirde doğru bir planlamayla Elazığspor'u hak ettiği yere yükseltmek için biz Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta sandıktan zaferle çıkarsak sizlerin huzurunda tribündeki öz kardeşlerimin huzurunda siz söz veriyorum ya yeni bir düzen kuracağız ya başarıya odaklı gerçekten sistem olarak doğru kurulmuş, doğru yapılanmış bir Elazığspor'u hak ettiği yere taşıyacağız ya da mevcut düzeni sorgulama noktasında üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız ben size bunun sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

ARSLAN: “KATILIM SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Milliyetçi Elazığsporlular Taraftar Grubu Başkanı Muhammet Arslan'da yaptığı değerlendirmede kendilerine destek olanlara teşekkür etti. Aslan, “2023 ramazan ayının son günleri her sene geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. ” dedi.

Bakmadan Geçme