Milletvekili Keleş: Alacakaya'da Eylem Yapan İşçileri Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Alacakaya ilçesinde sessiz oturma eylemine devam eden işçileri ziyaret etti. İşçilerin taleplerini yerinde dinleyen Keleş, işçilerin mücadelesine destek verdi.

TAKİP ET

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Erol Keleş, firma yetkililerini daha duyarlı olmaya davet etti. “Sorunları sağduyu ile hareket ederek en kısa sürede aşacağımıza yürekten inanıyorum,” diyen Keleş, süreci yakından takip ettiklerini ve olumlu bir sonuç almak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Milletvekili Keleş ayrıca, işçilerin herhangi bir provakatif eylemlerden ve haksız duruma yol açacak davranışlardan uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu. “Bu süreçte sağduyulu olmalı ve provakatif eylemlere kapılmamalıyız. İşçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz ve onların haklarını korumak için gereken her adımı atacağız,” dedi.

İşçilerin sorunlarının çözümü için tüm ilgili kurumlarla işbirliği içinde olduklarını ifade eden Keleş, “İşçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. dedi.

Yorumlar 6
Murat özcan 07 Temmuz 2024 15:04

Sen ne dersen de Erol bey, valla inanmadı dediklerine, boş laflar hep. Sahan da diğer akplilerede inanmik, bikerede haktan hukuktan haklıdan ve mazlumdan yana olun. Bizim gaybedecek bişemiz galmadı, nerde incese ordan gopsun. Bunu sanalda söledik.

Abdussamet 07 Temmuz 2024 00:14

Hiç vazgeçmik Erol bey, ister git şirketlen görüş ister git partinle görüş. Hakkımızı istik. Biz işçide olsak insanız yav. Bidahada gelip reklam yapmayın, istemi. Fayda yok bari gölge etmeyin. Biz başımızın çaresine bakaruk çoh şikür

Veli Bahceci 07 Temmuz 2024 00:11

Sen iş olsun diye gelmedin bence Erol bey., geldinki bizi ikna edesin. Anlaşın anlaşın diyisin, yav sanki biz anlaşmak, istemi, yav patron bizi köle yapmış, biz de daha yeter dedik. Kimseye bi kötülüğümüz olmamış, hakkınızı istik. Hakkımızı alana kadarda sizin gibiler bile engel olmayacah. Akp lpateonların yeri olmuş babam, emeğinin hakkını isteyeni sevmiler.

Karaçorlu 07 Temmuz 2024 00:05

Vekilimiz zahmet etmiş yanımıza kadar gelmiş. Onun dediklerini il başkanlığında çalışanlarda söli. Erol beyde geldi resmen bana ne bize ne dedi. İllede anlaşın diyor. Sen millet tarafından seçildin, bu patronun sana ne faydası var.

Emekci Bedo 06 Temmuz 2024 23:32

Heç de ele şeler sölemedi, nerdese bize niye rahat durmisiz diyecekti. Bi kere destek için gelmemiş, o kesin. Ama ikna et ek için gelmiş bence, Elazığda bele şeyler ilkkez olmiş falan... Sana yakışmadı hoca

Necdet 06 Temmuz 2024 23:06

Hiç süslemeyin vekili, patronla konuşup gelmiş, resmen patronun sözcülüğünü yaptı. İlk sorusu zaten bele nereye kadar oldu. Sürekli siz de bişiler den vazgeçin dedi. Ben zannetmiş, yanımızda durmayacak, patronların tarafında olacak. Ama biz dönmeyecez,beyle biline.

Bakmadan Geçme