Milletvekili Gürsel Erol'dan Elazığspor'a destek ziyareti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 6. haftasında Elazığspor, Menemen FK'ya 3-0 yenilerek geçen sezon başlayan 31 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Alınan sonuç, Elazığspor camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bugün kulüp tesislerine giderek Elazığspor yönetimine destek ziyaretinde bulundu.

TAKİP ET

Gürsel Erol, Elazığspor kulüp tesislerinde kulüp başkanı Ahmet Fethi Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Erol, Elazığspor'un her zaman yanında olduğunu belirtti.

Erol, yaptığı açıklamada, “Bugün Elazığspor kulüp tesislerini ziyaret ettik. Bu hafta Elazığspor maçını seyrederken çok heyecanlandım çünkü Atatürk Stadyumu'nda harika bir ambiyans vardı. Ancak aldığımız sonuç bizi mutlu etmedi. Elazığspor'un kadro kalitesi oldukça başarılı. Bu takım, 2. Lig'de değil, Süper Lig'de oynamayı hak ediyor. Futbolda bazen performans değil, tesadüfler ön planda olabiliyor. Dün bunu yaşadık. Takımımızın oyun kalitesi ve performansı üst düzeydeydi. Şanssız goller yedik ve atamadığımız goller nedeniyle bu sonuç ortaya çıktı” dedi.

Erol, Elazığspor ile ilgili geçmişteki güvensizliklerin geride kaldığını vurguladı. “Eskiden Elazığlı siyasiler ve iş insanları Elazığspor'dan uzak duruyordu. Bugün Elazığspor'un 2. ligden 1. lige geçişi ve Süper Lig'de oynayacak seviyeye gelmesi, siyasilerin ve iş adamlarının takıma güven duyması beni sevindiriyor. Stadyumun dolu olması, kadınların, yaşlıların ve çocukların bu takıma sahip çıkması da oldukça mutluluk verici. Bugüne kadar Elazığspor'a emek veren tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız Şahin Şerifoğulları'na da bu süreçteki destekleri için minnettarım” diye ekledi.

Erol, takımın geleceği için yalnızca iyi dileklerde bulunmanın yeterli olmadığını, daha aktif bir destek verilmesi gerektiğini belirtti. “Ankara ve İzmir deplasman giderlerini karşılayacağım. Önceden bildirdiğiniz takdirde ben de bu deplasmanlarda yer alacağım. Dünkü sonuç moral bozukluğu yaratmamalı. Kendimizi toparlamalıyız. Elazığspor artık Türkiye'nin gündeminde ve bu bir başarı hikayesidir. Futbolcularımızı da tebrik ediyorum. Sahada yaşanan gerilim ve tahriklere rağmen kendilerini korudular” dedi.

Son olarak, Erol, Türkiye Futbol Federasyonu'na iletecekleri talepler hakkında da bilgi verdi. “Karşı takımın yedek oyuncusunun sahaya girip kırmızı kart görmesi, taraftarımızı tahrik etti. Bu durumu federasyona ileterek Elazığspor'un ceza almaması için girişimlerde bulunacağız. Eğer ceza alacaksa, bunun hafif olmasını talep edeceğiz. Elazığspor'u en iyi yerlerde görmek istiyoruz. İlin diğer milletvekillerine de ulaşarak bu konuyu görüşeceğim. Milletvekillerimiz müsait olursa, bu hafta TFF yetkililerini ziyaret edip yaşanan süreci aktararak takımımızın en az ceza ile bu süreci geçirmesini sağlamaya çalışacağız. Hep birlikte Elazığspor'un yanında olmalıyız. Bu takım, başarısını hak ediyor ve bizler de elimizden gelen her türlü desteği vermek için buradayız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme