Milletvekili Erol'dan Elazığspor'a Galibiyet Tebriği

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 52 Orduspor galibiyeti sonrası TFF 2. Lig'e yükselen Elazığspor yönetimi ve oyuncularını kutladı.

Çimentaş Elazığspor ile 52 Orduspor'un Ali Samiyen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanan TFF 2. Lig'e yükselme Ploy-off maçını bordo-beyazlı ekip 3-0 kazandı. Elazığspor, aldığı bu sonuçla birlikte önümüzdeki sezon TFF 2. Lig'de mücadele etmeye hak kazandı. Elazığspor'un tarihi başarısı maçın oynandığı İstanbul ile Elazığ'da taraftarlarca coşkuyla kutlandı. Maçta Elazığspor'a destek veren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, takımı tebrik etti. Erol, "Uzun süredir bu anı bekliyorduk. Elazığspor yönetimi ve oyuncularını kutluyorum. Türkiye'nin dört bir yanında İstanbul'a gelip omuz omuza Elazığspor'a destek veren hemşerilerime unutulmayacak bir gün yaşattılar. Önümüzdeki sezona da iyi başlayıp Elazığspor'u önce 1. Lig'de ardından da Süper Lig'de görmek istiyoruz. Destek veren herkesin emeğine sağlık" dedi.

Yorumlar 3
Elazığ 'lı 26 Mayıs 2024 12:27

Adam Elazığ da hiç bir maça gelmemiş ama şampiyonluk maçına sırf reklamını yapsın diye gelmiş bizim mallarda tebrik ediyor. Nasıl bir şehir oldun ELÂZIĞ.

Yavuz Obuz 26 Mayıs 2024 02:03

Sayın vekilim, destekleriniz için sağolun, İstanbula taşıdınız Hemşerilerimizle bir bütün olduk, sizi görmekte güzeldi valla kısa sohbette bile içtenliğinizi belli ettiniz. Taşel Hocamla da hoş bir kare olmuş. Elazığımıza hayırlı olsun.

Rado 26 Mayıs 2024 02:00

Var olasın Gürsel Bey, sayende istanbulda şehrimizin takımına destek olduk, başardık birlikte. Hayırlısıylan devamı gelecek.

Bakmadan Geçme