Milletvekili Erol'dan Elazığ'ın dinamiklerine kritik çağrı
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yaşanması muhtemel bir Bingöl depremi durumunda Elazığ'ın Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçelerinin de ciddi bir tehditle karşılaşacağını belirterek Elazığlı yetkilileri göreve çağırdı.
Milletvekili Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,
'Sayın Valim, Sn. Milletvekillerim, Sn. Belediye Başkanım, Sn. TSO Başkanım, İlimizin kıymetli STK temsilcileri ve değerli basın mensuplarımız,
Komşu ilimiz Bingöl'de meydana gelebilecek olası bir deprem, Elazığ için ciddi bir risk oluşturmaktadır. Özellikle Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerimiz, bu tehditle karşı karşıyadır.
Deprem gerçeğini göz ardı etmeden, şehrimizin güvenliği için gerekli önlemleri vakit kaybetmeden hayata geçirmeliyiz. Daha dirençli ve güvenli bir gelecek inşa etmek için şimdi hep birlikte harekete geçme zamanı' ifadelerine yer verdi.