MHP Elazığ Milletvekili Işıkver: Aziz Vatandaşlarımızla Gönül Birlikteliği İçindeyiz

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER'in geleneksel hale getirdiği 'Millet Vekiliyle Buluşuyor' programı yoğun katılımlarla devam ediyor. Düzenlenen program kapsamında toplumun farklı kesimlerinden vatandaşlarla bir araya gelen IŞIKVER, 'Aziz şehrimizin yiğit evlatları, can kardeşlerimle kucaklaşmak en değerli kazanımımız olmaya devam ediyor' dedi.

TAKİP ET

Semih Işıkver İletişim Merkezi'nde gerçekleştirilen “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programına MHP İl Başkanı Yunus Bal, MHP MYK Üyesi A.Hamit Kaya, Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan, İl Encümen Üyeleri, sendika ve STK başkan ve temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar hazır bulundu.

Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programına vatandaşların gösterdiği yoğun katılımdan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, toplumu oluşturan her bir vatandaşımızın sorunu bizim için öncelikli olarak çözülmesi gereken bir husustur. Cumhur ittifakının çözüm üreten ve Türkiye'nin ikinci yüzyılı hedefine uygun olarak Aziz şehrimizin yıllardır bekleyen çok önemli sorun ve problemlerini bu perspektif içinde değerlendirerek çok önemli mesafeler katetmiş bulunmaktayız. Yine gerek İletişim Merkezimize daha önce ziyarette bulunarak veya çeşitli iletişim yolları ile taleplerini Merkezimize ileten her bir vatandaşımızın sorunu mutlak suretle değerlendirilmekte ve çözümü için gayret gösterilmektedir.

Meclisin tatilde bulunduğu sürede talep ve beklentilerini ileten ve bizimle yüz yüze görüşme talebinde olan çok sayıda vatandaşımızla bu program vesilesiyle kucaklaştık ve hasret giderdik. Bizlere iletilen her bir talebi önemsiyor ve hiçbirini diğerinden daha önemli görmüyoruz. Bu doğrultuda sıcak ilgilerini esirgemeyen ve bizleri her daim bağrına basan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum.

Son olarak vatan toprağının bağrına emanet ettiğimiz koçyiğidimiz Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan kardeşimizin hafta içindeki şehadet haberi yüreğimizi yakmıştır. Şehidimize Yüce Allah'tan bir kez daha rahmet, ailesine ve Aziz Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme