MHP, 'Aygen' Dedi

Hakimiyet'e Göre'de dün 'MHP'de Salı Heyecanı' başlığıyla yazdığımız yazıyla MHP'nin adayını salı günü açıklayacağını dile getirmiştik. 

TAKİP ET

Ancak MHP'de salıyı beklemedi ve Elazığ Belediye Başkan adayını açıkladı. MHP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Aygen oldu.

Uzun süren araştırma, soruşturma, değişik teklifler, teklif edilenlerin süre talepleri ve med-cezirden sonra karar camiadan biri olan Aygen'de kılındı. Doç. Dr. Murat Aygen, ülkücü camianın yakından tanıdığı, bildiği, saygı gösterdiği, davada bedel ödemiş, bir dönem gençliğin idolü olmuş bir isim.

Öncelikle MHP camiası ve Aygen'e bu kararın hayırlı olmasını diliyoruz. MHP'nin adayının şehirde nasıl bir heyecan uyandıracağını, kendi tabanı dışındaki kesimlerden oy alıp alamayacağı, taban ve teşkilatları konsolide edip edemeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ama görünen o ki sonucu belli ve açık ara tamamlanacağı bir seçime giriyoruz.

Bakmadan Geçme